Ποιοι ετοιμάζονται να ρίξουν αυγά στον Βενιζέλο...


Δεν ξέρω τι έχει κατά νου να κάνει ο Βενιζέλος με τον Τατούλη στην Πελοπόννησο, γιατί όλο γύρω-γύρω το πάει, όλο και κλείνουν το μάτι τα στελέχη του στον περιφερειάρχη της Πελοποννήσου, αλλά...

επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει.
Ίσως, όμως, εξήγηση για την αμφιθυμία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να πει ανοιχτά αυτό που θέλει, δηλαδή Τατούλης, είναι επειδή ξέρει πως οι νομαρχιακές οργανώσεις του κόμματος κάτω απ’ τ’ αυλάκι, ακούν Τατούλης
και βγάζουν φλύκταινες.
Είναι χαρακτηριστική η δήλωση που έκανε ο -πούρος βενιζελικός- γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία Γιώργος Πατσογιάννης, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΙΟΝ: «Οι νομαρχιακές διαμηνύσαμε στον Βενιζέλο ότι αν κατέβει στην Πελοπόννησο για να στηρίξει Τατούλη, είμαστε έτοιμοι εμείς οι ίδιοι να πετάξουμε αυγά».
Ο ίδιος μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και έβαλε την σύζυγό του υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο στο ψηφοδέλτιο του μεγάλου αντιπάλου του Πέτρου Τατούλη, του Γιώργου Δέδε.
Είναι χαρακτηριστικό πως και ο πρώην πράσινος γραμματέας στην Κορινθία, ο Νίκος Πετρόπουλος, κατεβαίνει υποψήφιος με τον Δέδε, και πάει κόντρα στο ΠΑΣΟΚ και για πρώτη φορά στην πολύχρονη κομματική του ιστορία.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Πατσογιάννη στην Νίνα Κασιμάτη και το ΑΧΙΟΝ

matrix24.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα