“ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ” ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ…

Αφου οι ανοητοι στην αρχή στηριξαν τις αθλιες κατηγορίες εναντιον πολιτικων της Νέας Δημοκρατιας , επειτα καποιος τους ειπε ότι ηταν μια θαυμασια ευκαιρια να ξεκαθαρισουν τον τοπιο από τους Καραμανλικους. Παναθλιοι τυποι πρακτορισκοι ολκης σε blogs, κυριως, τα εβαλαν με τους Καραμανλικους που σαν φαντασματα του παρελθοντος
«κυνηγουν τον Σαμαρά».

Στην προσπαθεια αυτή οι «καλικαντζαροι» του Σαμαρα επιχειρουν με δικαστικες υποθεσεις κι άλλες μαλακιες να σπιλωσουν ανθρωπους του Καραμανλη ξεχνουν βεβαιως οι ηλιθιοι ότι το μαγαζι είναι νοικιασμενο. ..
Τον Σαμαρά κρετινοι οι μονοι που τον κυνηγουν είναι πρακτορισκοι αθλιου ειδους σαν εσας που γραφετε μαλακιες μαζι με αθλιους κομματικους ιντριγκαδορους που ποτε δεν δουλεψαν στην ζωή τους και φυσικα ποτε δεν ειχαν δημοσιες θεσεις η ηταν υπουργοι για να τους κρινει ο ελληνικος λαος.

Κοιτάξτε να μην ενοχλειτε τον Σαμαρά με μαλακιες, κοιταξτε να μην υπονομευεται ανθρωπους και να ξεστομιζεται το «όχι αυτόν μην τον παρεις…στην ΕΡΤ» γιατι σε λιγο μαλακες θα ελθει η σειρα σας και θα είναι πολύ δυσκολα τα πραγματα.

Αλλα δεν ευθυνεται κανεις άλλος παρα ο Κώστας ο Καραμανλης που πιστεψε ότι μπορει αυτος ο συρφετος να διοικησει περιπτερο. Θα επανελθουμε πρακτορακια…

(Yπαρχει φυσικα και η δημοσκοπηση:Καντε την να δειτε ποιος είναι ο ιδιοκτητης και ποιος ο ενοικιαστής)….

ΥΓ Παλιοβλακα τεμπελη μην ξεχασεις να πας κι αυτό το δημοσιευμα στον Προεδρο. Βλακα ε βλακα..
Keywords
Τυχαία Θέματα