Σε κατάσταση κατάρρευσης ο Άρης… Στο 6% και κατεβαίνει....

Μπορεί ο Άρης Σπηλιωτόπουλος να απολαμβάνει την πλήρη στήριξη του Μέγαρου Μαξίμου και ολόκληρου του συστήματος, οι ψηφοφόροι όμως δεν φαίνεται να υπολογίζουν ιδιαίτερα τις επιθυμίες των εξουσιαστών.

Τα ποσοστά που αναμένεται να συγκεντρώσει στις εκλογές εκτιμώνται στο 6% (με πτωτική τάση) & θα είναι η μεγαλύτερη σφαλιάρα (μεγαλύτερη και από αυτή των Ευρωεκλογών) για τη Νέα Δημοκρατία,
της οποία η βάση βράζει & επιζητά την ήττα για να πυροδοτηθούν εξελίξεις.

Την συντριβή που έρχεται στην Αθήνα έχουν αντιληφθεί και οι μέχρι χθες ένθερμοι υποστηρικτές του Σπηλιωτόπουλου, οι οποίοι διακριτικά (ή και όχι) αποστασιοποιούνται για να προφυλαχθούν, αλλά και ο ίδιος ο Άρης που σε κατάσταση πανικού ζητά επίμονα πρόσθετη στήριξη από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του, αν και αντιλαμβάνονται πλήρως την κατάσταση αδυνατούν να βρούν λύση, αφού πλέον είναι εγκλωβισμένοι στην ίδια τουςτην προπαγάνδα. Βλέπετε μπορεί τα ΜΜΕ να ελέγχονται, μπορεί οι δημοσκοπήσεις να βγάζουν τον Άρη ψηλά, μπορεί να έχει διαμορφωθεί επικοινωνιακά μία κατάσταση εικονικής πραγματικότητας, όμως όλα αυτά έχουν ημερομηνία λήξης.

Στις 18 Μαϊου, το αποτέλεσμα των εκλογών θα προκύψει από τις επιλογές του κυρίαρχου & βασανισμένου λαού που πλέον δεν μασάει κουτόχορτο.

arouraios.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα