ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: TΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ

Και φυσικά δεν ήταν προπομπός του Κώστα Καραμανλή το πολύ καλό άρθρο του Θοδωρή Ρουσόπουλου. Ο Καραμανλής δεν μιλάει ποτέ με… προπομπούς, ούτε προετοιμάζει το πόπολο για να πει κάτι. Προτιμά να αιφνιδιάζει και υπό την έννοια αυτή πιθανότατα να μην είναι και τόσο προτρεπτικό για να μιλήσει… το μικρό αυτό σημείωμα... Ο Κ. Καραμανλής νιώθει ότι
διαμορφώνεται και πάλι ένα πεδίο εναντίον του εν όψει εκλογών. Προκειμένου να δημιουργηθεί κλίμα διχόνοιας στην Νέα Δημοκρατία, κάποιοι με
δικαστικές υποθέσεις όπως αυτή του γέροντα Εφραίμ επιχειρούν να κτυπήσουν καίρια την Νέα Δημοκρατία. Να μην λάβει δηλαδή θέση ξεκάθαρη ο Σαμαράς κι έτσι να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο αρνητικό εν όψει εκλογών.

Τελευταία στον Κ. Καραμανλή ορισμένα στελέχη διαμηνύουν ότι επίκεινται και άλλες διώξεις. Ενώ το ΠΑΣΟΚ αποχωρεί και φυσικά μαζί του η κυβέρνηση Παπαδήμου, διαμορφώνει ένα σκηνικό δήθεν σκανδάλων με διώξεις, εισαγγελικές παρεμβάσεις και διάφορες άλλες εκρηκτικές καταστάσεις ώστε η επόμενη ημέρα για την Νέα Δημοκρατία να είναι ημέρα κλεισίματος πληγών παρά δημιουργικής δουλειάς.

Στο πλαίσιο αυτού του κλίματος σκανδαλολογίας ορισμένοι επιχειρούν να πείσουν τον Καραμανλή ότι τώρα θα πρέπει να μιλήσει… Το εάν το πράξει θα εξαρτηθεί από τις… συμμαχίες που θα μπορέσει να έχει μας λένε οι συνομιλητές μας….
Keywords
Τυχαία Θέματα