ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ-ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΟΙ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ!

Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Αμαρτίαις Χάρη Θεοχάρη, Γιάννη Στουρνάρα παιδέουσιν Έλληνες. Αν θέλουμε να παραφράσουμε, το «αμαρτίαις γονέων παιδέουσιν τέκνα», δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη ερμηνεία σε παράφραση των δύο...

ανδρών και της οικονομικής κυβερνητικής πολιτικής που επιβάλουν(!).

Με τις μεγάλες «ευεργεσίες» προς τους πολίτες, στέλνοντας τους καθημερινά χιλιάδες ραβασάκια για οικονομικές δοσοληψίες η καθυστερήσεις «πληρωμών» η διακοπές στα ευαγή «ιδρύματα», για πταίσματα, πιστεύουν
ότι υπηρετούν την Πατρίδα(.). Είναι τόσο συνεπείς προς τους δανειστές μας, για να μαζέψουν χρήματα, που κάνουν πράξη τα όσα είπε ο Τζαμτζής. Δηλαδή το(...)παξιμάδι(!). Υπάκουοι, σαν νεοσύλλεκτα στρατιωτάκια!

Και ένταξει! να κυνηγάς μεγαλοφοροφυγάδες, καρχαρίες και λιοντάρια, το καταλαβαίνω. Αλλά να απειλής με ραβασάκια την γιαγιά η τον παππού με κατασχέσεις συντάξεων και σπιτιών είναι πολύ χονδρό!

Μάλλον δεν πρέπει να κυλάει αίμα στις φλέβες αυτών των ανθρώπων, αλλά ούτε στους κυβερνώντες(!). Θα μπορούσα να αναφέρω δεκάδες περιπτώσεις, εξαθλιωμένων συμπολιτών μας, οι οποίοι για λίγα ευρώ προς τράπεζες η εφορία έχασαν τα πάντα.. Άλλωστε καθημερινά διαβάζετε τέτοιες περιπτώσεις Ελλήνων πολιτών. Εκείνο όμως που δεν γνωρίζετε, είναι ότι οι δημόσιες υπηρεσίες έχουν μείνει από χαρτί προκειμένου να μαζεύουμε χρήματα για «τρόικα» και «δανειστές» μας(!). Σε λίγο δεν αποκλείεται διάφορα «έγγραφα» να τυπώνονται σε χαρτί «υγείας».

Όπως βλέπετε και στο συγκεκριμένο έγγραφο, αυτό δεν είναι παραμύθι. Είναι επίσημη «άδεια» κυκλοφορίας αυτοκινήτου! Αυτό μου επιβεβαίωσε και ταξιτζής σήμερα το πρωί, πηγαίνοντας προς τηλεοπτικό σταθμό, που παρ'ολίγον να πάει αυτόφωρο, για πλαστή άδεια κυκλοφορίας(!).

Όπως μου είπε, μια μέρα τον σταμάτησε η τροχαία για έλεγχο.. Άδεια δίπλωμα και τα σχετικά! Ο τροχονόμος σταμάτησε στο απλό χαρτί άδειας κυκλοφορίας. «Αυτό το χαρτί του λέει δεν είναι άδεια, πάμε αυτόφωρο!». Ό οδηγός τρελάθηκε, ήταν αδύνατον να τον πείσει ότι αυτό είναι η επίσημη άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου. Μπροστά στον κίνδυνο να πάει αυτόφωρο ο ταξιτζής, αφού είχε και πελάτη, τον παρακάλεσε να επικοινωνήσει, με το αρμόδιο τμήμα της τροχαίας για να λυθεί η παρεξήγηση. Τελικά μετά από 20' λεπτά καθυστέρηση ήρθε η απάντηση ότι ήταν νόμιμος και μπορούσε να φύγει(.) αθάνατο Ελληνικό Κράτος!!!

Κύριε Γιάννη Στουρνάρα και Χάρη Θεοχάρη, ο θεός να σας δώσει χάρη, να μας απαλλάξετε από την παρουσία σας. Νομίζετε ότι έτσι θα φτιάξτε το κράτος; Μάλλον πάτε να διαλύσετε τον κοινωνικό ιστό της χώρας(!).

Εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο οι μεταβιβάσεις αδειών αυτοκινήτων και διάφορα άλλα έγγραφα εκδίδονται σε απλό χαρτί, διότι το υπουργείο δεν διαθέτει χρήμα, να τυπώσει, τα ειδικά έντυπα μεταβιβάσεων(.). Αν λοιπόν, από κάποια δημόσια υπηρεσία σαν δώσουν κάποιο έγγραφο που δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που εσείς ξέρατε, ακόμα και χαρτί «τουαλέτας», να ξέρετε ότι είναι νόμιμο(!). Μάλιστα θα σας φανεί και χρήσιμο, γιατί θα ελαφρύνει από τα ψώνια της εβδομάδας και τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό!!!!!!!!!
φιμοτρο
Keywords
Τυχαία Θέματα