ΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τα ευκαιριακά κόμματα που βγαίνουν σαν μανιτάρια και οι πάτρωνες τους μιντια και εταιρίες δημοσκοπήσεων, δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να παίζουν το παιγνίδι των διαπλεκομένων συμφερόντων, που δεν θέλουν αυτοδύναμες κυβερνήσεις ,αλλά «προσομοιώσεις κυβερνήσεων»όπως αυτή του Παπαδημου ,για να κάνουν ότι θέλουν....

Ειδικά στην χώρα μας ,που οι κίνδυνοι ακόμη και για την εθνική μας ανεξαρτησία είναι πλέον ένα βήμα προ των πυλών, η ενίσχυση με κάθε τρόπο που πολυκομματισμού, πρεσβεύει το αντίθετο απ αυτό που οι προπαγανδιστές διακηρύσσουν: Tην κατάλυση της Δημοκρατίας.
Ο δικομματισμός στην
Ελλάδα είναι η απαραίτητη ασφαλιστική δικλείδα για την σωτηρία της. Αποδυναμωμένα τα δυο μεγάλα κόμματα. Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, σημαίνει ότι παίζεται το παιγνίδι των διαπλεκομενων συμφερόντων και ότι η κατάσταση οδηγεί στην διάλυση.
Η δημιουργία του ΛΑΟΣ δεν είχε κανέναν άλλο λόγο παρά την αποδυνάμωση της Νέας Δημοκρατίας. Η δημιουργία της ΔΗΜΑΡ του Κουβελη, δεν έχει κανέναν άλλο λόγο παρά την αποδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ και την απομάκρυνση του μεγάλου κινδύνου ενδυνάμωσης του Τσιπρα. Ευτυχώς για την Δημοκρατία και την λειτουργία της αστειότητες τύπου ΛΑΟΣ, με το πέρασμα του χρόνου διαλύονται όπως ακριβώς συμβαίνει (για όσους ακόμη να το αντιληφτούν) και με το πολιτικό μόρφωμα του Καρατζαφέρη που δεν θα περάσει στην βουλή στις προσέχεις εκλογές κι αυτό βαστήξτε το…Πρόσκαιρα ο κος τίποτα, κος Κουβέλης, του οποίου το κόμμα θα μπορούσε να λέγεται «Δημοσκόπηση»σκέτο, θα παίξει τον ρόλο του για να διαλυθεί κι αυτό σε καμία διετία.
Ο πολυκομματισμος οδηγεί σε αδιέξοδα. Στην σημερινή συγκυρία, ισχυρές κυβερνήσεις θέλει ο τόπος, να μπορούν να δίνουν απαντήσεις σε σαχλούς τεχνοκράτες και αδαείς τραπεζίτες και κυρίως να μπορούν να διαπραγματεύονται με τους ευρωπαίους δυνάστες…Αυτή είναι η αλήθεια και φυσικά ο δικομματισμός δεν θα πεθάνει όπως κάθε τετραετία σχεδόν εύχονται και προβλέπουν οι δήθεν δημοκράτες, που στηρίζουν στην ουσία, είτε αφελώς είτε σκόπιμα, τα διαπλεκομενα.-
Keywords
Τυχαία Θέματα