ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ.. ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ

Όλο εκπληκτικές ανακαλύψεις, που μας κάνουν να πέφτουμε από τα σύννεφα –λες και δεν γνωρίζαμε ,δεν ξέραμε-γίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ξέχωρα από το γεγονός, ότι οι «αποκαλύψεις» περί διαφθοράς, λειτουργούν απόλυτα αποπροσανατολιστικά, στα όσα συμβαίνουν στην σκληρότατη καθημερινότητα του Έλληνα, με βάση τα μέτρα που λαμβάνει μια κυβέρνηση που κανείς δεν επέλεξε ,είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι η αποκάλυψη της διαφθοράς .....
συνεισφέρει στον μέγα στόχο που είναι η απαξίωση της πολιτικής και των πολιτικών. Ενώ ταυτόχρονα δίνει άλλοθι σε όλους εκείνους που θέλουν να διχάσουν βαθύτατα τον
Ελληνικό λαό, σε εκείνους που έκλεβαν και σε εκείνους που.. δεν έκλεβαν. Φυσικά επειδή ουδείς δεν δέχεται την ρήση Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε» και επίσης δεν δέχεται ότι έχει κι αυτός κάνει τις κομπινούλες του, όλοι στο τέλος είναι προβληματισμένοι γιατί εδώ που φθάσαμε, φθάσαμε εξ αιτίας αυτών των αθλίων διεφθαρμένων πολιτικών.
Η προπαγάνδα από τα μέσα ενημέρωσης, συνεχίζεται φυσικά, με αμείωτη ένταση αφού αυτό επιτάσσει και η τηλεθέαση ακρόαση-μην ξεχνάμε ότι ο κλέφτης που πιάνεται ο διεφθαρμένος που διασύρεται, ο οφειλέτης του δημοσίου που συνελήφθει για χρέη, αλλά στο ταμείο δεν πήγε ούτε φράγκο-όλα αυτά τα αγγελικά πλασμένα γεγονότα, οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι οι πολιτικοί τα δυο μεγάλα κόμματα είναι διεφθαρμένα και πρέπει να τελειώνουν.
Ο στόχος ,ως ένα βαθμό έχει επιτευχθεί. Οι πολίτες διαχώρισαν την θέση τους, από τα δυο μεγάλα κόμματα. Ένα μέρος των πολιτών, το έκανε από τύψεις προφανώς αφού αυτοί –οι πολίτες –ήταν που στήριζαν μέχρι σήμερα τα δυο μεγάλα κόμματα. Μα αυτό ακριβώς ήθελαν και οι προπαγανδιστές του δήθεν πολέμου κατά της διαφθοράς: Να ταυτίσουν την διαφθορά, με τα δυο κόμματα εξουσίας. Ο στόχος προφανής: Οι τεχνοκράτες και οι τραπεζίτες- τίμιοι άνθρωποι από τα γεννοφάσκια τους-είναι εδώ και περιμένουν να κυβερνήσουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα