Έρευνα του ΕΦΕΤ για αλλεργιογόνες ουσίες σε τρόφιμα

16:00 26/1/2012 - Πηγή: Metro
Στην πραγματοποίηση μίας σειράς εργαστηριακών ελέγχων, με στόχο την ανίχνευση αλλεργιογόνων ουσιών σε προσυσκευασμένα τρόφιμα, κυρίως, εγχώριας παραγωγής, αλλά και εισαγωγής, προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους, στο πλαίσιο του επισήμου ελέγχου ασφάλειας και ποιότητας των τροφίμων του έτους 2011.

More...

Keywords
Τυχαία Θέματα