Danken schoen herr Petsalnikos…

Ευχαριστούμε πολύ κύριε Πετσάλνικε αλλά θα θέλαμε και κάτι παραπάνω σχετικά με τα… λεφτάκια που έχουν κάποιοι βουλευτές σας στην Ελβετία, και που σύμφωνα με τον κύριο Βενιζέλο αφορά σε λογαριασμούς Εθνοπατέρων, οι οποίοι φέρεται να έχουν καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ» είπε εμμέσως πλην σαφώς ο Νόμπερτ Λάμπαρτ (πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Βουλής) με επιστολή του που έστειλε στον γερμανό γαμπρό(παντρεμένος με Γερμανίδα) και πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων...
Φίλιππο Πετσάλνικο. «Ναι εμείς ψηφίσαμε το πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα αλλά βοηθείστε μας και σεις στο συγκεκριμένο θέμα(εννοεί το χρήμα που έχει «φύγει» στην Ελβετία) ώστε να μπορέσουμε να αντικρούσουμε τη σύγχυση που επικρατεί γύρω από το ζήτημα αυτό στην Γερμανία» επισημαίνει στην επιστολή του ο Γερμανός πρόεδρος.

Εμείς, herrn president, να δείτε τι απορίες έχουμε γύρω από τα… φτωχόπαιδα της Ελλάδας πλην… πλουσιόπαιδα της Ελβετίας.

Πάντως, ο κύριος Πετσάλνικος ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους είπε πως αύριο κιόλας θα στείλει απαντητική επιστολή στον κ. Λάμπερτ μέσω της οποίας θα του εξηγεί ότι στην Ελλάδα υπάρχει νομοθεσία που προβλέπει την ποινικοποίηση της φοροδιαφυγής αλλά και ελεγκτικοί μηχανισμοί.

Nicht weinen bitte (όχι άλλα δάκρυα)! Είναι αργά για δάκρυα, κύριε Πετσάλνικε. Μα οι ίδιοι οι Έλληνες βουλευτές κατηγορούν τους συναδέλφους τους ότι ποιούν την νήσσαν σχετικά με την πρόταση που έκαναν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κάποιοι εκ του ΠΑΣΟΚ και των κομμάτων της αριστεράς.

«Εμείς είπαμε ότι η δήλωση του κάθε βουλευτή για την άρση του απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών είναι ατόπημα και η Νέα Δημοκρατία πρότεινε θεσμικές λύσεις»επανέλαβε ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κώστας Μουσουρούλης.

Ναι θεσμικά, θεσμικά… το άλλο με τον… Τσαρλς Νταλάρα το ξέρετε;
Keywords
Τυχαία Θέματα