«Αυτή η ΕΡΤ έπρεπε να κλείσει»



Για ακόμη μια φορά, από το Ναύπλιο ο Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε την αμετάκλητη απόφασή του για κλείσιμο της ΕΡΤ με το υπάρχων καθεστώς και επαναλειτουργία με νέα δομή σε σύντομο χρονικό διάστημα. «Δεν υποστηρίζω μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο,
αλλά κάποιες συμβολικές αποχωρήσεις θα πρέπει να υπάρξουν... Η ΕΡΤ ήταν η πιο απαξιωμένη και όσοι συμμετέχουν στην τριτοκομματική κυβέρνηση το έλεγαν, ο Τσίπρας ανέφερε παλαιότερα ότι η δημόσια τηλεόραση ήταν καθοδηγούμενη, και τώρα θρηνεί για την απαξιωμένη ΕΡΤ» επισήμανε.

Αναφερόμενος στη ραδιοτηλεόραση, τη χαρακτήρισε «κάστρο βολεμένων» και ανέφερε πως το τελευταίο χρονικό διάστημα βρισκόταν συνεχώς σε απεργία. «Τα μεγάλα γεγονότα τα κάλυπτε; Μονίμως απεργούσε. Από τις αρχές του 2012 εστάλησαν επιστολές δημοσιογράφων για τις απεργίες. Από τα έξι λογιστήρια, μπορεί να υπήρχαν τιμολόγια που πληρώνονταν δυο και τρεις φορές. Δεν ήξερε ποιος και πότε δουλεύει στην ΕΡΤ, κάποιοι είχαν να πατήσουν χρόνια, εξωτερικές παραγωγές κόστιζαν υπερβολικά χρήματα. Ο αρμόδιος εισαγγελέας διαφθοράς θα διερευνήσει την υπόθεση».
Keywords
Τυχαία Θέματα