Άγριος καυγάς on air μεταξύ Π. Τσαπανίδου και Α. Γεωργιάδη

Ρέντα φαίνεται ότι είχε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μετά τον καυγά του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», πήγε στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στον ΣΚΑΪ και τσακώθηκε και με την παρουσιάστρια....
Αφορμή ήταν η λίστα Λαγκάρντ που δημοσίευσε το περιοδικό Hot Doc και ο Γιώργος Τράγκας, το όνομα του οποίου βρίσκεται στη λίστα.

«Σε ποια Ελλάδα ζούμε κυρία Τσαπανίδου; Άκουγα τον Γιώργο Τράγκα επί χρόνια να φωνάζει για το αντιμνημόνιο, μη μου πείτε ότι δεν τον έχετε ακούσει κι εσείς. Και ο άνθρωπος αυτός έχει τα λεφτά του στην Ελβετία», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ξεκίνησε ο καυγάς.

«Ε, και; Άμα τα έχει νομίμως;», του απάντησε η παρουσιάστρια για να πάρει φωτιά ο βουλευτής της ΝΔ.

«Αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα και γίνει αυτό που λέω εγώ, ο Τράγκας θα τετραπλασιάσει τα λεφτά του στην Ελβετία. Άρα ο Τράγκας και ο κάθε Τράγκας που φωνάζει να χρεοκοπήσει η Ελλάδα το κάνει για να γίνει τέσσερις φορές πλουσιότερος από τη δική μου τη μιζέρια. Αντιμνημόνιο και λεφτά στην Ελβετία δεν γίνεται», είπε, κάνοντας έξαλλη την παρουσιάστρια.

«Διαφωνώ. Τα λεφτά του έχει ο καθένας το δικαίωμα να τα έχει όπου θέλει; Μπορεί να τα έχει όπου θέλει νόμιμα και φορολογημένα; Γιατί τον μαυρίζετε; Όταν τις δηλώσεις τις κάνετε εσείς μπορούμε να τις δεχτούμε; Δηλώσεις που ανεβοκατεβάζουν χρηματιστήρια, που ανεβοκατεβάζουν cds, δηλώσεις που κάνουν πλούσιους πολλούς. Μη μου κουνάτε λοιπόν το δάχτυλο», του είπε η Πόπη Τσαπανίδου.

Πηγή: ΣΚΑΪ Τώρα
Keywords
Τυχαία Θέματα