Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστικές επιθέσεις…

Η οργάνωση «Κύκλοι Παραβατικών» ανέλαβε την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής 15 Ιουλίου 2012 στο εστιατόριο «Αλάτσι» στην οδό Βρασίδα, και τα ξημερώματα της Τρίτης 17 Ιουλίου 2012 στην εταιρεία ΠΑΝΟΥ ΑΕΒΕ στην οδό Ευσταθίου στο Πολύγωνο, οι οποίες αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο...

Διαβάστε την προκήρυξη όπως ακριβώς αναρτήθηκε:

ΔΥΟ ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ – ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ...

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για :

● Την εμπρηστική επίθεση στο κυριλέ εστιατόριο “Αλάτσι” του Σταύρου Θεοδωράκη στην οδό Βρασίδα απέναντι απ΄το ξενοδοχείο Hilton τα ξημερώματα της Κυριακής 15/07. Ενέργεια που αποκρύφτηκε τελείως από τα ΜΜΕ.
● Την εμπρηστική επίθεση στην εταιρεία ΠΑΝΟΥ ΑΕΒΕ στην οδό Ευσταθίου στο Πολύγωνο τα ξημερώματα της Τρίτης 17/07. Η εν λόγω εταιρεία συνεργάζεται με την Ελληνική Αστυνομία και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε πάρα πολλούς τομείς.

Να δηλώσουμε απ’ την αρχή ότι οι συγκεκριμένες ενέργειες είναι αφιερωμένες με όλη μας τη λύσσα και τη καρδιά στον αναρχικό Μπάμπη Τσιλιανίδη ο οποίος στις 18 του ιούλη δικάζεται για ένοπλη ληστεία στο τμήμα του ΑΧΕΠΑ στη θεσσαλονίκη. Μ’ αυτή την ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης ταξιδεύουμε νοητά δίπλα στο Μπάμπη και τα συντρόφια του , καθόμαστε δίπλα τους στο κελί αργά το βράδυ και συζητάμε για τα ανεκπλήρωτα όνειρα και τις κρυφές επιθυμίες, ΣΚΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ.

Σε καμία περίπτωση αυτές οι επιθέσεις δεν αντικατοπτρίζουν τη διάθεση ή το πάθος μας για τη δυναμική της έντασης των κινήσεων επιθετικής αλληλεγγύης που θα επιθυμούσαμε για το δικαστήριο του Μπάμπη. Παρόλα αυτα δρούμε όπως μπορούμε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, με όποια μέσα διαθέτουμε.

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

“ Ριζοσπαστικοποίηση του ΑΓΩΝΑ σε κάθε ΧΩΡΟ με κάθε ΜΕΣΟ – οι ιδιαιτερότητες του Παραβατικού Χώρου… “

Αυτό που προσπαθούμε με κάθε μας επιθετική κίνηση – μικρή ή μεγάλη – είναι η μεταφορά όσο το δυνατόν περισσότερων μηνυμάτων εξέγερσης και ανταρσίας, χαοτικά σε κάθε ατομικότητα που κινείται εντός του κοινωνικού συνόλου αλλά και στον χώρο του κοινωνικού περιθωρίου. Και λέμε χαοτικά διότι τα μηνύματα αυτά λαμβάνονται διαφορετικά από τον καθένα. Σε κάποιον μπορεί να φανούν εχθρικά, ενώ σε κάποιον άλλο μπορεί να είναι το πρώτο βήμα μιας ευρύτερης ριζοσπαστικοποίησης της συνείδησής του. Αλλού συναντούν την αδιαφορία, αλλού γεννούν προβληματισμούς.

Το μόνο σίγουρο είναι πως σκοπός οποιουδήποτε αναρχικού επαναστάτη πρέπει να είναι τα μηνύματα αυτά να διαχυθούν σε κάθε χώρο. Γι’ αυτό μιλάμε συνέχεια για πολυμορφία στα μέσα του Αγώνα. Γιατί όταν ζεις και αγωνίζεσαι σε μια τόσο “πολύπλοκη” κοινωνία, όπως είναι η κοινωνία κάθε ανεπτυγμένου δημοκρατικού καθεστώτος, που μπορεί εντός της να συνυπάρχουν ο άστεγος από την μια και ο νεόπλουτος γιάπης από την άλλη χωρίς ιδιαίτερες κοινωνικές εντάσεις
Keywords
Τυχαία Θέματα