ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ Γ.ΔΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ...

ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ!
Για δεύτερη φορά έγινε στόχος ο υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού Γ.Διάκος μια που κατά την διάρκεια ομαδοποιημένης πορείας με αναρχικούς και φασίστες της άκρας αριστεράς βανδάλισαν το εκλογικό του κέντρο ενώ...
εκφόβισαν την Αναστασία Διάκου, αδελφή του επικεφαλής Γιάννη Διάκου και τον 10χρονο υιό της.

Πριν λίγο ο εκπρόσωπος τύπου του συνδυασμού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μέλλος Σταμάτης (Φωτο) με δελτίο τύπου Καταγγέλλει όλους αυτούς που προσπαθούν να στοχοποιήσουν μια δημοτική παράταξη που στηρίζεται από την κεντροδεξιά και τις ευρύτερες πατριωτικές
δυνάμεις του Κορυδαλλού και κάλεσε όλους τους συνδυαμούς να καταδικάσουν αυτές τις ενέργειες. Ολόκληρο το Δ.Τ.

Σήμερα, 10 Μαΐου 2014 στον Κορυδαλλό, κατά την διάρκεια ομαδοποιημένης πορείας με αναρχικούς και φασίστες της άκρας αριστεράς κάποιοι από αυτούς βανδάλισαν το εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού μας «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-Πρώτη Πόλη» και εκφόβισαν την Αναστασία Διάκου, αδελφή του επικεφαλής Γιάννη Διάκου και τον 10χρονο υιό της που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο περίπτερο. Παράλληλα, βανδάλισαν με συνθήματα και το εκλογικό κέντρο, επί της οδού Αθηνάς 34.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γιάννης Διάκος, αμέσως μετά την διαπίστωση του συμβάντος, προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα του Κορυδαλλού και κατήγγειλε το γεγονός.

Καταγγέλλουμε όλους αυτούς που προσπαθούν να στοχοποιήσουν μια δημοτική παράταξη που στηρίζεται από την κεντροδεξιά και τις ευρύτερες πατριωτικές δυνάμεις και ασφαλώς, είμαστε περήφανοι ως Έλληνες για την Δημοκρατική μας κληρονομιά.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

Εμείς το «τσακίστε» δεν θα το χρησιμοποιήσουμε ως σύνθημα με σπρέι μέσα από τον όχλο, θα το υλοποιήσουμε στις κάλπες του Κορυδαλλού μέσω των χιλιάδων Ελληνίδων και Ελλήνων πατριωτών της πόλη μας!

Στην συνέχεια ο κ.Διάκος συνοδευόμενος από εκπρόσωπο τύπου του συνδυασμού και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Μέλλο Σταμάτη κατέθεσε μήνυση στο Α.Τ Κορυδαλλού.
Keywords
Τυχαία Θέματα