Απέκτησε διαχειριστική επάρκεια ο Δήμος Πύλου – Νέστορος…


Η βεβαίωση της Διαχειριστικής Επάρκειας του Δήμου Πύλου –Νέστοροςυπογράφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή τηςΠεριφέρειας Πελοποννήσου μετά από τις απαραίτητες ενέργειες και την κατάθεσησχετικού φακέλου από τη Δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου Πύλου –Νέστορος. Η ανωτέρω Διαχειριστική Επάρκεια τύπου Α, Β και Γ που εκδόθηκε από τηνΕ.Δ.Α Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθιστά πλέον το Δήμο Πύλου – Νέστοροςαυτόνομο... όσο αφορά τη δυνατότητά του να διεκπεραιώνει και να υλοποιεί μεδιοικητική
αποτελεσματικότητα, ως φορέας υλοποίησης (δικαιούχος), όλα τα είδητων συγχρηματοδοτουμένων έργων που προέρχονται από Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κ. Δημήτρης Καφαντάρης, εξέφρασε τηνικανοποίησή του και ευχαριστεί την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου ΔυτικήςΕλλάδας και Ιονίου, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Καλαμάτας για τησυμβολή τους μέσω προγραμματικών συμβάσεων, για την εκτέλεση έργων ΕυρωπαϊκώνΠρογραμμάτων τα προηγούμενα χρόνια στην επικράτεια του Δήμου Πύλου – Νέστορος.
best-tv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα