"Αποφασίζομεν και διατάσσομεν" σκουπιδοεργοστάσιο στην Καλλιρρόη!



(Απο το best - tv) Άφωνοι έχουν μείνει όλοι με τον τρόπο που παρουσίασε την επιλογή, ότι τελικά θα γίνει στην Καλλιρρόη σκουπιδοεργοστάσιo, ο Περιφερειάρχης Π. Τατούλης, πριν λίγο στην συνέντευξή του. Οι κάτοικοι της περιοχής ήδη έχουν αρχίσει τις συγκεντρώσεις και τις συνελεύσεις για να πάρουν θέση για το θέμα, αλλά πολλοί προβληματισμένοι... είναι και οι υπόλοιποι πολίτες του νομού, που ένα τόσο σοβαρό θέμα το παρουσίασε η Περιφέρεια σε στυλ «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» και μάλιστα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά
ο Περιφερειάρχης το θέμα της μη... επικοινωνίας του κόσμου περιλαμβάνεται στην σύμβαση με την ΤΕΡΝΑ. Δηλαδή
όπως μας τα είπε ο κ. Τατούλης στην σύμβαση του διαγωνισμού θα μπορούσε κάλλιστα το σκουπιδοεργοστάσιο να το έφτιαχνε ακόμη και στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας εάν αγόραζε το χώρο και χωρίς να ενημερώσει κανέναν! Φυσικά με πολλά τηλεφωνήματα στον σταθμό μας, από πάρα πολύ κόσμο, αναφέρουν όλοι ότι η Περιφέρεια τελικά ήταν καθόλα ενήμερη για... όλα αυτά που θέλουν να συμβούν στην Καλλιρρόη. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι το σκουπιδοεργοστάσιο αυτό πρόκειται να φιλοξενήσει και μέρος των σκουπιδιών της Αρκαδίας.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι εάν μας πουν ότι το εργοστάσιο αυτό είναι με... σύγχρονες προδιαγραφές κλ.π. κι ότι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην εταιρεία, να θέσουμε ένα απλό ερώτημα. Γιατί η εταιρεία δεν πήγε να πάρει το εργοστάσιο της ΜΟΛΑΚ που είναι κι έτοιμο και θα της στοίχιζε πιο φθηνά; Γιατί και τότε, έτσι έλεγαν για... σύγχρονες προδιαγραφές και... άλλα.
Keywords
Τυχαία Θέματα