Αστυνομικός χαστούκισε μαθητή και διευθύντρια σχολείου

Ένας αστυνομικός, πατέρας μαθητή, χαστούκισε έναν συμμαθητή του γιου του και τη διευθύντρια του σχολείου σήμερα το πρωί στη Σάμο....
Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το 1ο και 2ο Γυμνάσιο του νησιού, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Σαμιακή Γνώμη». Γονείς και μαθητές είχαν συγκεντρωθεί για να αποφασίσουν αν θα συνεχιστεί η κατάληψη του σχολείου τους, αφού υπήρχε διαφωνία σχετικά με την απόφαση της γενικής συνέλευσης των γονέων την περασμένη Παρασκευή.

Ενώ οι συζητήσεις ήταν σε εξέλιξη, ο εν λόγω
αστυνομικός, σύμφωνα με τις καταγγελίες των παρευρισκομένων, επιτέθηκε σε μια ομάδα μαθητών και άρχισε να χτυπά έναν από αυτούς. Η διευθύντρια του σχολείου επιχείρησε να προστατέψει το παιδί, με αποτέλεσμα να δεχθεί και αυτή χτυπήματα.
Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, ο αστυνομικός έφυγε από το σημείο, ενώ ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σάμου, αφού είχε χτυπηθεί στη γνάθο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, έχουν ξεκινήσει οι προανακρίσεις με αυτεπάγγελτη παρέμβαση της αστυνομίας, ενώ οι γονείς του παιδιού και άλλοι γονείς μεταβαίνουν στον εισαγγελέα της Σάμου, ζητώντας τη δίωξη του πατέρα.
Από την πλευρά του, ο αστυνομικός αναφέρει πως αντέδρασε έτσι διότι κάποια παιδιά προσπάθησαν με τη βία να πάρουν τον γιο του στην κατάληψη.
Keywords
Τυχαία Θέματα