Διαμαρτυρίες δημάρχων για τον Βρούτση

Για «απαράδεκτη συμπεριφορά» κάνει λόγο η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας σε ανακοίνωσή της, καταγγέλοντας την «χωρίς καμία προειδοποίηση μονομερή ακύρωση» της προγραμματισμένης για χθες συνάντησης του προεδρείου της, με τον Υπουργό Εργασίας, κ. Γιάννη Βρούτση....

Να σημειωθεί ότι χθες σήμερα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας δημάρχων και πολιτών έξω από το υπουργείο Εργασίας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητείτο το κρίσιμο θέμα της συνέχισης της χρηματοδότησης των παιδικών και βρεφονηπιακών
σταθμών, των προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι» και «Κατ΄ οίκον φροντίδα συνταξιούχων», καθώς και η υλοποίηση του προγράμματος Αυτεπιστασίας στους Δήμους, που αφορά στην απασχόληση 120.000 ανέργων του ΟΑΕΔ.
«Καλούμε τον υπουργό να αναζητήσει και να βρει ΑΜΕΣΑ λύσεις για τη συνέχιση της χρηματοδότησης των κοινωνικών προγραμμάτων των Δήμων, που εξυπηρετούν εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες, γιατί όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά τι πρόκειται να συμβεί στις τοπικές κοινωνίες αν ακυρωθούν τα προγράμματα αυτά. Τότε οι ευθύνες θα βαρύνουν όλους μας, αλλά κυρίως την Κυβέρνηση», τονίζεται στη ανακοίνωση της ΚΕΔΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα