Δραματικά τηλεφωνήματα Κουβέλη - Βενιζέλου - Σαμαρά



Δραματικές διαβουλεύσεις βρισκόταν σε εξέλιξη μέχρι αργά χθες το βράδυ μεταξύ των τριών πολιτικών αρχηγών ώστε να καμφθούν οι ενδοιασμοί της ΔΗΜΑΡ και βρεθεί μία συμβιβαστική λύση στο θέμα των εργασιακών....

Στο πλαίσιο αυτό, τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, και ο κ. Κουβέλης εξήγησε
στον κ. Βενιζέλο ότι οι βουλευτές του κόμματός του δεν μπορούν να ψηφίσουν τις αλλαγές στα εργασιακά.
Αμέσως μετά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και του μετέφερε το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ΔΗΜΑΡ όσον αφορά το θέμα των εργασιακών, αλλά και τα όσα συζήτησαν με τον κ. Κουβέλη.
Ο κ. Βενιζέλος πρότεινε στον κ. Σαμαρά να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση ώστε να κάνει πίσω η ΔΗΜΑΡ και να ψηφίσει τις ρυθμίσεις στα εργασιακά, τις οποίες θα εξειδικεύσει στη Βουλή την Πέμπτη ο υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Τετάρτη, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ανακοίνωσε ότι το πακέτο μέτρων έκλεισε. Η ΔΗΜΑΡ αντέδρασε άμεσα και εξέφρασε τη διαφωνία της στο «μέτωπο» των εργασιακών, τόσο στη συνάντηση που είχαν ο κ. Δημήτρης Χατζησωκράτης με τον υπουργό Επικρατείας κ. Δημήτρη Σταμάτη, όσο και κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα