ΔΥΝΑΤΕΣ ‘ΜΠΙΖΝΕΣ’ ΜΕ ΤΟ ΕΣΠΑ!



ΜΟΝΟ ΣΤΟ DIMOTIKOSAFARI Ο ΤΕΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ! ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Για όσους δεν γνωρίζεται ποιος είναι ο Αλέξανδρος Τσιατσιάμης(Κλικ) σας παρουσιάζουμε το βιογραφικό του. Απεφοίτησε το 1993 από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία (διοίκηση επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Marketing).... Από τον Ιούνιο του 2009 έως το Νοέμβριο 2009 διατέλεσε Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών
επί Ντόρας Μπακογιάννη. Από τον Ιούλιο του 2007 έως τον Ιούνιο του 2009 διετέλεσε Ειδικός Γραμματέας Αξιοποίησης Διεθνών Προγραμμάτων του Υπουργείου Εξωτερικών.

Από το Μάρτιο του 2003 έως και το Μάρτιο του 2007 διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Δήμου Αθηναίων και υπεύθυνος του Προγράμματος «Πρόσοψη» του Δήμου Αθηναίων επί δημαρχίας Ντόρας Μπακογιάννη.
Κατά το διάστημα 1994 – 2003 εργάστηκε στον τομέα της οργάνωσης και διαχείρισης χρηματοδοτικών προγραμμάτων και έργων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης διετέλεσε και γενικός γραμματέας του κόμματος Δημοκρατική Συμμαχία.
Με τι ασχολείται σήμερα; Είναι ιδιοκτήτης εταιρίας για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και είναι στενός συνεργάτης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π.Τατούλη.
Κρατήστε αυτή την ανάρτηση.
Περισσότερα σε λίγο!
Keywords
Αναζητήσεις
τσιατσιαμης μπακογιαννης , αλέξανδρος τσιατσιάμης
Τυχαία Θέματα