ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΜΠΑΓΙΟΚΟ;


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΚΟΥΠΟΠΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ!Φοβερά πράγματα συμβαίνουν με την έκθεση βιβλίου και λαϊκής τέχνης που διεξάγεται στο λιμάνι της Π.Φωκαίας. Για πρώτη φορά η έκθεση διοργανώνεται σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων που διέπουν το υπαίθριο εμπόριο και τόσο ο δήμαρχος Σαρωνικού όσο και ο αντιδήμαρχος Π.Φώκαιας κ.Τσαλικίδης κάνουν στην κυριολεξία, τα πάντα για να την κλείσουν. Στο colpo grosso επιχειρούν να βάλουν και τον Λιμενάρχη ο οποίος δεν φαίνεται να τα χορταρικά τους!!(Ενήμερος αναλυτικά του θέματος και ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Μουσουρούλης).
Εκβιάζουν τους πωλητές με συνεχείς ανεπίτρεπτους ελέγχους κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν το είχαν καν πράξει!!!
Ο λόγος;
Επί συνεχή χρόνια!!! και εν δυνάμει παράνομα τη συγκεκριμένη έκθεση την διοργάνωνε επιχειρηματίας γνωστός στον κλάδο των εκδοτών βιβλίων, ως ‘Κοτσιδάκιας΄ (κολλητός φίλος του Αντιδημάρχου Π.Φώκαιας κ. Τσαλικίδη), ο οποίος (επιχειρηματίας) αποκόμιζε πολλές χιλιάδες ευρώ (σε εξέλιξη έρευνα του ΣΔΟΕ για τη συγκεκριμένη εταιρεία) και τώρα που έχασε τη διοργάνωση βρίσκονται αμφότεροι σε μόνιμο πανικό . Τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας είναι . Ύποπτος και ο ρόλος του προέδρου της τοπικής κοινότητας Π.Φώκαιας κ.Λάμπρου.
Το ερώτημα μας προς τον ΣΥΡΙΖΕΟ Δήμαρχο Σαρωνικού κ. Φιλίππου είναι ένα…
~Κύριε δήμαρχε θα απαντήσετε σε όλα αυτά;;
Θα επανέλθουμε και θα πέσει πολύ γέλιο με τους αιρετούς ΚΥΡΙΟΥΣ της Π.Φωκαίας και ιδιαιτέρως με τον αδιάφθορο δήμαρχο Σαρωνικού(!)
Keywords
Τυχαία Θέματα