ΕΔΩΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ...(ΦΩΤΟ)



ΜΟΝΟ ΣΤΟ DIMOTIKOSAFARI
Απαράδεκτη η κατάσταση στο οδόστρωμα στην κεντρική οδό όπου πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στην όμορφη Τριπολιτσά…

Οι εργασίες επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως όπου και πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρέλαση δεν έχουν ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα οι μαθητές και κυρίως οι μαθήτριες όπου φορούσαν και το τακουνάκι τους, να σκοντάφτουν, να διπλώνονται και τα διαστρέμματα να πάνε σύννεφο..!!!!
Αναγνώστης μας έστειλε φωτογραφία από σημείο της διαδρομής …όχι βεβαίως μπροστά από τους επισήμους που ήταν ολοκληρωμένες οι εργασίες!!!!. Όπως μπορείτε να δείτε στη φώτο
που μας έστειλε υπάρχει δεξιά και αριστερά από το δρόμο ένα “αυλάκι” 30 περίπου εκατοστών, μικρού βεβαίως ύψους, μέσα στο όποιο έπεφταν αυτοί που παρέλαυναν.
«Των φρονίμων τα παιδία πριν πεινάσουν μαγειρεύουν » λέει ο σοφός λαός μας αγαπητέ κύριε Σμυρνιώτη… η παρέλαση ήταν μια εκδήλωση προγραμματισμένη και υποχρεωτική για τους μαθητές οι οποίοι θα δέχονταν κυρώσεις αν δεν συμμετείχαν, που σημαίνει πως θα έπρεπε να έχετε φροντίσει για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου δρόμου ώστε να εξασφαλίσετε την σωματική ακεραιότητα όσων συμμετείχαν.
Φαίνεται πως εκτός από το πρόβλημα των σκουπιδιών.. καθυστερείται να φέρεται σε πέρας και άλλα έργα που είναι αποκλειστικά δική σας αρμοδιότητας…
Keywords
Τυχαία Θέματα