Έφηβος 14 ετών πυροβόλησε τους γονείς του

Ένας έφηβος 14 ετών από τη Washington των ΗΠΑ πυροβόλησε την περασμένη Παρασκευή τους γονείς του, ενώ αυτοί κοιμόντουσαν, επειδή του απαγόρευσαν να παίξει με τα βιντεοπαιχνίδια του....

Ο Nathon Brooks αρχικά υποστήριξε στις αστυνομικές αρχές πως τους γονείς του, τους πυροβόλησε ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι του. Ωστόσο, για κακή του τύχη, η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τα πάντα.

Ο δράστης αναγκάστηκε εν τέλει να
παραδεχθεί πως ο ίδιος πυροβόλησε τους γονείς του, οι οποίοι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο. Κατά την διάρκεια της απολογίας του αποκάλυψε πως ο λόγος που προέβη σε αυτή την πράξη ήταν ότι οι γονείς του αποφάσισαν να του απαγορεύσουν να παίζει με βιντεοπαιχνίδια.

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως τα τελευταία χρόνια τού είχε περάσει αρκετές φορές από το μυαλό να δολοφονήσεις τους γονείς του. Την νύχτα που έγινε το συμβάν το σκέφτηκε για περίπου 1,5 ώρα όπως είπε και στη συνέχεια πήρε το όπλο των γονιών του και τους πυροβόλησε. Ο νεαρός δράστης βρίσκεται υπό κράτηση και θα αποφυλακιστεί εφόσον καταβάλλει εγγύηση 500.000 δολαρίων, έχοντας ως ελαφρυντικό το νεαρό της ηλικίας του.
Keywords
Τυχαία Θέματα