Έγκριση για προσλήψεις εποχικών…

«Πράσινο φως» για επείγουσες προσλήψεις 159 εποχικών υπαλλήλων σε διάφορους δήμους άναψε χθες το Συμβούλιο της Επικρατείας, δίνοντας παράλληλα την έγκρισή του για να εκδοθούν μέσα στην προεκλογική περίοδο όλες οι απαραίτητες πράξεις (προκηρύξεις κ.λπ.) για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών για τις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας (ΕΠΑΣ) του ΟΑΕΔ για τη σχολική περίοδο 2012-13 που ξεκινά στις 21/9/12...
Η επιτροπή ΣτΕ ενέκρινε την πρόσληψη 116 εποχικών υπαλλήλων με 2μηνες συμβάσεις ύστερα από αίτημα του Δήμου Σοφάδων Καρδίτσας.
Οι 97 θα απασχοληθούν στη δημοτική ΑΕ «Λουτρά Σμοκόβου» και οι 19 στη διαδημοτική επιχείρηση ιαματικών λουτρών Δρανίστας - Καΐτσας. Οι υπηρεσίες τους απευθύνονται μεταξύ άλλων σε άτομα με προβλήματα υγείας, αναπηρίες κ.λπ.Το ΣτΕ ενέκρινε προσλήψεις 30 γυμναστών με 2μηνες συμβάσεις για τον πολιτιστικό - αθλητικό οργανισμό Δήμου Γαλατσίου - Βασίλης Παπαδιανυσίου, προκειμένου να λειτουργήσει το αθλητικό Camp του καλοκαιριού όπου προβλέπεται -όπως κάθε χρόνο- η συμμετοχή περίπου 1.000 παιδιών, σε όλα τα αθλήματα, ηλικίας 7 έως 12 ετών.Τέλος το ΣτΕ επέτρεψε την πρόσληψη 7 εποχικών υπαλλήλων με 5μηνες συμβάσεις για να καλυφθούν ανάγκες του τουριστικού περιπτέρου Ξενία Φαιστός, που βρίσκεται στον αρχαιολογικό χώρο της Φαιστού, όπου πρέπει να εξυπηρετηθούν χιλιάδες επισκέπτες. Θα προσληφθούν 3 πωλητές μπαρ για τις ανάγκες καφετέριας, 3 πωλητές για τις ανάγκες μίνι μάρκετ τουριστικών ειδών και μία καθαρίστρια.
Keywords
Τυχαία Θέματα