Ένα κορίτσι μπούνγκα-μπούνγκα εξομολογείται: «Έδωσα γαλλικό φιλί στον Μπερλουσκόνι»


«Έδωσα γαλλικό φιλί στον Μπερλουσκόνι. Με τον πρόεδρο έκανα συζητήσεις για το σεξ, όπως θα έκανα με ένα φίλο μου και δεν με προσέγγισε ποτέ ερωτικά» είπε στις λίγο αντιφατικές δηλώσεις της η Κουβανή Λίζα Μπαριτζόντε, η οποία κατέθεσε σήμερα στον εισαγγελέα, στο πλαίσιο της υπόθεσης Ρούμπιγκειτ...

Η νεαρή που βρέθηκε μαζί με τα άλλα μπούνγκα-μπούνγκα κορίτσια στις πολυτελείς βίλες του Καβαλιέρε, εξήγησε πως ο πρόεδρος του Λαού της Ελευθερίας της «έδωσε τρυφερά χάδια και μετά θέλησα εγώ να τον φιλήσω».
Συμπλήρωσε μάλιστα πως «λαμβάνει ακόμα 2.500 ευρώ κάθε μήνα από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι».
Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε από τον εισαγγελέα αν είχαν ερωτική σχέση, εκείνη απάντησε «με τον πρόεδρο κάναμε μόνο συζητήσεις για το σεξ, όπως θα έκανα με ένα φίλο».
Η νεαρή Κουβανή δήλωσε ότι ο Μπερλουσκόνι είχε πει ένα ανέκδοτο και μόλις ολοκλήρωσε, του είπε: «Είσαι μεγάλος... Έπειτα, θέλησα να τον φιλήσω».
Η γνωριμία των δύο, όπως εξήγησε η Μπαριτζόντε, έγινε το 2009 στο γήπεδο Σαν Σίρο και αμέσως μετά ακολούθησαν τα ξακουστά γεύματα στις βίλες του, όπου «τρώγαμε, χορεύαμε, τραγουδούσαμε. Ποτέ δεν ξεπεράσαμε τα όρια, ποτέ δε με άγγιξε κανείς στα ευαίσθητα σημεία μου, δεν είχα ποτέ σεξουαλικές επαφές».
Keywords
Τυχαία Θέματα