Επιχειρηματίες συνελήφθησαν για τα πλαστά χαρτονομίσματα!

Κυριολεκτικά άφωνη έχει μείνει η κοινωνία της Σάμου από το άκουσμα της είδησης της σύλληψης 2 επιχειρηματιών που κατηγορούνται ως οι αποδέκτες των πλαστών χαρτονομισμάτων που είχε στην κατοχή του ο συλληφθείς (χθες το πρωί) αλλοδαπός από την Γουινέα. Η προανάκριση που έκαναν το προσωπικό του τμήματος Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Σάμου, σε συνεργασία του τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, απέδωσε καρπούς. Χθες το βράδυ οδηγήθηκαν στα σπίτια των 2 επιχειρηματιών όπου και έγινε προσαγωγή στο Λιμεναρχείο
Σάμου...

Οι 2 επιχειρηματίες, ο 46χρονος Κ.Κ. και ο 43χρονος Α.Κ. είναι αδέλφια και διατηρούσαν επιχειρήσεις «ΚΑΦΕ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ» στην παραλιακή οδό της Σάμου, αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι 2 Έλληνες έδωσαν ραντεβού σε μεγάλο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, μαζί με τον αλλοδαπό προκειμένου -κατόπιν αμοιβής- να τους μεταφέρει στη Σάμο τα πλαστά χαρτονομίσματα, όπερ και εγένετο.

Στο νησί θα δινόταν νέο ραντεβού ώστε να παραλάβουν τα χαρτονομίσματα. Όμως στο λιμάνι της Σάμου, οι άνδρες του Λιμενικού τους χάλασαν τα σχέδια, αφού ως γνωστό συνελήφθη ο αλλοδαπός.

Ο 26χρονος αλλοδαπός Β.Μ. από την Γουινέα και οι 2 Έλληνες οδηγήθηκαν το μεσημέρι στον Εισαγγελέα Σάμου.

Ο αλλοδαπός κατηγορείται για κυκλοφορία και κατοχή παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, οι δε Έλληνες για προμήθεια και κατοχή πλαστών χαρτονομισμάτων, όλοι σε βαθμό κακουργήματος.
Και οι 3 ζήτησαν και πήραν προθεσμία μέχρι την επόμενη Δευτέρα και οδηγήθηκαν πίσω στα κρατητήρια του Λιμεναρχείου Σάμου.

Η προανάκριση συνεχίζεται και δεν αποκλείεται αυτή η υπόθεση να μην έχει κλείσει ακόμη…
Keywords
Τυχαία Θέματα