ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ…


Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Στέφανο Χρήστου, είχε ο υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Πειραιά της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Τριανταφύλλου. Η συνάντηση, εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών με τοπικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής, που ο ίδιος έχει προγραμματίσει. «Άλλος ένας αξιόλογος φίλος και σημαντικός παράγοντας του τόπου, ο οποίος εκπροσωπεί επάξια τους συμπολίτες μας, έχοντας μακρόχρονη εμπειρία από την πολυετή του δραστηριότητα
στην... αυτοδιοίκηση» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τριανταφύλλου, αναφερόμενος στον κ. Χρήστου, υπενθυμίζοντας ότι: «Ο ίδιος, εξελέγη ως δημοτικός σύμβουλος στον Κορυδαλλό για μια τετραετία και ως δήμαρχος για τρεις τετραετίες. Επί πλέον, διετέλεσε Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Διαδημοτικής Επιχείρησης Δήμων Πειραιά, με συμμετοχή 6 Δήμων, της ευρύτερης Περιφέρειας, του Πειραιά, της Νίκαιας, του Κερατσινίου, του Κορυδαλλού, του Περάματος και της Δραπετσώνας.
Και αναφέρω όλα αυτά, προκειμένου να αποτυπώσω την εικόνα της συζήτησης μεταξύ μας, που κινήθηκε σε πλαίσιο δυνατοτήτων συνεργασίας της επόμενης Βουλής και των φορέων που υπηρετούν την τοπική ανάπτυξη. Για τη στοχευμένη πορεία εξέλιξης της χώρας, επιβάλλεται η αγαστή συνεργασία όλων και η αξιοποίηση των δυνάμεων, προκειμένου να προχωρήσουν τα μεγάλα έργα και να αλλάξει η καθημερινότητα. Δεν περισσεύει κανείς από την κοινή προσπάθεια, που θα απαλλάξει τις αυτοδιοικητικές δραστηριότητες από την ύφεση, η οποία προήλθε λόγω. της δεινής οικονομικής κατάστασης που έχουν περιέλθει οι δήμοι και οι περιφέρειες και σε αυτό θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία» τόνισε ολοκληρώνοντας και έτεινε από την πλευρά του χείρα συνεργασίας με διάθεση προόδου και μετά τις εκλογές, από οποιαδήποτε θέση και αν υπηρετήσει.
Keywords
Τυχαία Θέματα