Ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη Λακωνία…



Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, στο πλαίσιο των δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας... Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 240 άτομα και σε 202 οχήματα. Οι Αρχές προχώρησαν σε 59 προσαγωγές και σε εννέα συλλήψεις. Ειδικότερα, τα άτομα που συνελήφθησαν είναι:

• τέσσερις Έλληνες, για καταδικαστικά έγγραφα • δύο αλλοδαποί και ένας Έλληνας, για παραβάσεις
του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) • δύο αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και εις βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Παράλληλα, εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε αποθήκη, σε σπίτια, καθώς και εις βάρος μιας Ελληνίδας στη Μονεμβάσια, στο Γύθειο, στις Κροκεές και στους Μολάους, ενώ σχηματίστηκαν ισάριθμες δικογραφίες εις βάρος δύο υπηκόων Βουλγαρίας, τεσσάρων υπηκόων Αλβανίας, μίας Ελληνίδας και δύο υπηκόων Ρουμανίας, αντίστοιχα.
Κατά την επιχείρηση βεβαιώθηκαν 67 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και μία παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Keywords
Τυχαία Θέματα