ΓΣΕΕ: Απαράδεκτη άλλη ανατροπή στις τριετίες

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είχε αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ, λίγες ώρες πριν από τη νέα κρίσιμη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών....«Είναι απαράδεκτο να γίνει οποιαδήποτε άλλη ανατροπή που αφορά στις τριετίες, τις αποζημιώσεις και το χρόνο εργασίας» τόνισε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος μετά
τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας ότι ο κ. Βενιζέλος «βρίσκεται κοντά στις αντιλήψεις που εκφράσαμε» και πως «η στάση του κόμματός του θα είναι συνάρτηση της συνολικής συζήτησης και του επιπέδου διαπραγμάτευσης που θα αποφασιστεί σήμερα με τους πολιτικούς αρχηγούς».

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντηση των 3 αρχηγών είπε ότι έθεσε στον κ. Βενιζέλο «όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους ενόψει αυτών των διαπραγματεύσεων» και υπενθύμισε ότι «δεν είναι μόνο τα εργασιακά, είναι ένα δυσβάστακτο πακέτο πολλών δισεκατομμυρίων που αφορούν στον προϋπολογισμό του 2013 και θα επιβαρύνουν τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους», ενώ προανήγγειλε ουσιαστικά και νέες αγωνιστικές κινητοποιήσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα