Η αισχρή φάρσα με τον Τόμας Πρωτόπαπα που αναστάτωσε τους γονείς του

Η χυδαιότητα κάποιων δεν έχει όριο. Και κάποια στιγμή θα πρέπει να υπάρξει τάξη στο διαδίκτυο. Πώς; Βρείτε λύσεις. Αυστηρές λύσεις. Όποιος έχει να γράψει ότι έχει να γράψει να φέρει την υπογραφή του....

Ο καθένας ανεβάζει ένα blog γράφει την χυδαιότητά του και μετά όλοι ψάχνονται. Κι επειδή πλέον δεν υπάρχουν άγραφοι νόμοι στη δουλειά μας και πλέον η λέξη σεβασμός είναι τόσο σπάνια όσο οι δεινόσαυροι και οι παρθένες στις μέρες μας…διαβάστε τι έκαναν κάποιοι με τον Τόμας Πρωτόπαπα.

Την ώρα που το παλικάρι χαροπαλεύει και οι γονείς του αναζητούν ελπίδα, χθες ήρθε η πλέον κακόγουστη φάρσα. Χτύπημα κάτω από τη μέση. Ξέρετε τι είναι ξαφνικά να βλέπεις το παιδί σου στην Εντατική και την αμέσως επόμενη στιγμή να χτυπούν τα τηλέφωνα για συλληπτήρια; Ντροπή σας ρε λαμόγια. Καραγκιόζηδες.
Το γράφει πολύ σωστά ο Γιάννης Πομώνης: «Το έγραψαν βιαστικά όπως συνηθίζεται από κάποιους που «βιάζονται» να εξασφαλίσουν λίγα κλικ στο διαδίκτυο. Και μετά από λίγη ώρα το μάζεψαν κακήν κακώς. Αν κάποιος κλικάρει στο λινκ της ιστοσελίδας που ανάρτησε πως «Εφυγε ο Τόμας Πρωτόπαπας» θα οδηγήσει σε λάθος, καθώς οι υπεύθυνοι του site προφανώς αντελήφθησαν πως η πληροφόρηση -αν είχαν τέτοια- ήταν από λανθασμένη εως επικίνδυνη. Κυρίως για τους ίδιους και την αξιοπιστία τους.Την ώρα που τα βλέμματα τόσου κόσμου είναι στραμμένα στον Τόμας και την οικογένειά του, το τελευταίο που πρέπει να σκέφτονται κάποιοι είναι τις επισκεψιμότητες.

Αλλο να παρακολουθείς ένα θέμα «από κοντά» και να ενημερώνεις διαρκώς τους χρήστες του διαδικτύου και άλλο να το κάνεις για θήρευση επισκεπτών με φήμες και εντυπωσιακούς τίτλους».

gossip-tv
Keywords
Τυχαία Θέματα