Η ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα πέταξε με την Olympic Air

Με τις ευχές όλων των Ελλήνων, αλλά και μια ζεστή «ολυμπιακή αγκαλιά» αναχώρησε στις 16:15 το απόγευμα για το Λονδίνο η ελληνική ολυμπιακή ομάδα, που πέταξε με έκτακτη πτήση της Olympic Air προς τη βρετανική πρωτεύουσα.....

Λίγο πριν την αναχώρηση, στις πύλες Β1 και Β2 του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Olympic Air,
χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), διοργάνωσε ειδική εκδήλωση προς τιμήν των αθλητών μας. Παραβρέθηκαν στελέχη της ΕΟΕ και της Οlympic Air, αθλητικοί παράγοντες, επίσημοι, φίλοι, αλλά και ο υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης που έδωσε το παρόν στην εκδήλωση για να χαιρετήσει προσωπικά τα μέλη της αποστολής.
Οι πιο ξεχωριστές ευχές, ήρθαν από τα παιδιά των εργαζομένων της Olympic Air, που είχαν ζωγραφίσει «Χρωματιστές Ευχές» για να ευχηθούν με τον δικό τους τρόπο «καλή επιτυχία» στους αθλητές. Οι ζωγραφιές τους εκτέθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης, προσδίδοντας χρώμα, ενθουσιασμό και καλή τύχη στους Έλληνες αθλητές.
Ξεπροβοδίζοντας τους αθλητές της αποστολής μας ο κ. Γιώργος Ευστρατιάδης, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Olympic Air, δήλωσε:

«Εκ μέρους της Οlympic Αir και της MIG εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας για μια πετυχημένη πορεία της ελληνικής αποστολής στους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Σήμερα που η οικονομική ύφεση έχει πλήξει βαθύτατα την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, ο Αθλητισμός και ειδικότερα οι ολυμπιακοί αγώνες αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για να φέρουν πάλι την Ελλάδα εκεί που της αξίζει. Άλλωστε έχει αποδειχτεί ότι ο Αθλητισμός είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της χώρας μας στο εξωτερικό. Η Οlympic Αir στηρίζει εμπράκτως αυτήν την προσπάθεια μέσω της χορηγίας της στην ΕΟΕ. Είναι βέβαιο ότι κατά την επιστροφή σας θα είμαστε εδώ για να σας χειροκροτήσουμε και να σας συγχαρούμε, όχι τόσο για τα μετάλλια, που μπορεί να έρθουν ή μπορεί να μην έρθουν, αλλά κυρίως για το «ευ αγωνίζεσθε», το οποίο αποτελεί την πεμπτουσία για όλους τους αθλητές που συμμετέχουν σε ολυμπιακούς αγώνες».

Επίσης, η Olympic Air ως επίσημος χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής:
• Μετέφερε τους Έλληνες Αθλητές για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2010 στο Βανκούβερ.
• Μετέφερε τους Έλληνες Αθλητές για το Ευρωπαϊκό Χειμερινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας 2011 στην Πράγα
• Μετέφερε τους Έλληνες Αθλητές για το Ευρωπαϊκό Θερινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας 2011 στην Τραπεζούντα.
• Ακόμη, για μετακινήσεις αθλητών και μελών της ΕΟΕ εντός της Ελλάδας διατέθηκαν 74 εισιτήρια.
• Και τέλος για μετακινήσεις αθλητών και μελών της ΕΟΕ στο εξωτερικό διατέθηκαν εισιτήρια.

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012 στο Λονδίνο η απευθείας έκτακτη πτήση μετέφερε 105 αθλητές και συνοδούς. Επιπλέον άλλα 90 εισιτήρια διατέθηκαν για μεμονωμένες μετακινήσεις αθλητών και παραγόντων, που ταξιδεύουν ξεχωριστά από τον κύριο όγκο της ελληνικής αποστολής.
Keywords
Τυχαία Θέματα