Ημερίδα του Σ.Β.Β.Ε. για τις καινοτόμες τεχνολογίες…

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βιοτεχνιών Ανατολικής Μακεδονίας, διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Καινοτόμες Τεχνολογίες για τη Μείωση του Λειτουργικού Κόστους της Επιχείρησής σας», (Cross Border Implementation of innovative cost cutting technologies – CROSS-INNO-CUT), η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα - Βουλγαρία 2007-2013....

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 25 Απριλίου,
στις 18.30 το απόγευμα, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Καβάλας (Επιμελητήριο Καβάλας, 1ος όροφος, Ομονοίας 50) και αφορά στην παρουσίαση καινοτόμων τεχνολογιών μείωσης του λειτουργικού κόστους σε επιχειρήσεις.

Οι τεχνολογίες αυτές θα εφαρμοστούν δωρεάν σε μεταποιητικές επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής κατά τη διάρκεια της ημερίδας.

Η παροχή των δωρεάν συμβουλευτικών υπηρεσιών αφορά οποιαδήποτε μεταποιητική επιχείρηση δηλώσει έγκαιρα το ενδιαφέρον της στις υπηρεσίες του ΣΒΒΕ (υπεύθυνος κ. Κ. Στυλιαράς, τηλ. 2310 539817, εσωτ.202, fax 2310 541933, e-mail: [email protected]) και για τον λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα: Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βιοτεχνιών Ανατολικής Μακεδονίας, τηλ. 2510 221051.
Keywords
Τυχαία Θέματα