'Ηθελαν να πουλήσουν το μωρό της…


Κύκλωμα εμπορίας βρεφών,έφερε στο φως η 31χρονη εγκυμονούσα από την Βουλγαρία, η οποία ήρθε στην Ελλάδαγια να βρει καλύτερη τύχη αλλά έπεσε θύμα απαγωγής δυο ομοεθνών της, οι οποίοιτη «φυλάκισαν» περιμένοντας να γεννήσει για να της κλέψουν το παιδί της. Ηάτυχη γυναίκα, είχε περιοριστεί σε ένα σπίτι στην Καρδίτσα από τους δύοδράστες, οι οποίοι αρχικά είχαν υποσχεθεί ότι θα την βοηθήσουν. Όταν αντελήφθη ότι ήθελαννα της πάρουν το βρέφος που θα γεννούσε και να το πουλήσουν προσπάθησε μέσω...κινητού τηλεφώνου να ειδοποιήσει συγγενείς της.
Έγινε αντιληπτή και τημετέφεραν σε άλλο σπίτι στη Λάρισα όπου και την απομόνωσαν.

Ωστόσο η γυναίκα τηνδεύτερη φορά ωστόσο, κατάφερε να ενημερώσει τους γιατρούς γι’ αυτό που τηςσυνέβαινε, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν την Αστυνομική ΔιεύθυνσηΛάρισας.
Συνελήφθησαν οι δύοάνδρες, 46 και 39 ετών, ενώ όπως προέκυψε έχουν και συνεργό, ο οποίος είναιαδελφός του ενός και ήδη έγκλειστος στις φυλακές.
Η δράση της σπείρας πουπουλούσε τα βρέφη από 2.500 μέχρι 4.000 ευρώ, φαίνεται ότι επεκτείνεται και σεάλλες πόλεις γι αυτό και η έρευνα συνεχίζεται.
Keywords
Τυχαία Θέματα