«Καμπανάκι» για ελεγκτές-«μαϊμού» σε εστιατόρια και μπαρ



Την προσοχή των επιχειρηματιών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος εφιστά η Περιφέρεια Αττικής, με αφορμή καταγγελίες για άτομα που, προσποιούμενα τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου, ζητούν χρηματικά ποσά και απειλούν με πρόστιμα.....

Η Περιφέρεια Αττικής, σε μια προσπάθεια να συμβάλει στην εξάλειψη
τέτοιων κρουσμάτων, εφιστά στους επιχειρηματίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος την προσοχή τους και τους προτρέπει, σε περίπτωση που δέχονται έλεγχο, να ζητούν από τους ελεγκτές να τους δηλώνουν το ονοματεπώνυμό τους και να τους επιδεικνύουν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα, καθότι οι υπάλληλοι των υπηρεσιών Υγειονομικών Ελέγχων, που έχουν την αρμοδιότητα να διενεργούν ελέγχους, διαθέτουν υπηρεσιακές ταυτότητες.
Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε σχετικά: «Μετά τα πρόσφατα περιστατικά, καλώ όλους τους καταστηματάρχες, σε περίπτωση που δέχονται επίσκεψη για έλεγχο από υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής, να ζητούν να τους επιδεικνύεται η υπηρεσιακή ταυτότητα. Σε αντίθετη περίπτωση, να αρνούνται τον έλεγχο και να καταγγέλλουν το περιστατικό στο γραφείο μου. Φαίνεται ότι κάποιοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την οικονομική κρίση, εξαπατώντας συμπολίτες μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα