Καλλιεργούσαν ναρκωτικά στο χωράφι και στο σπίτι τους

Δύο συλλήψεις είχαμε την Tρίτη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, στον Πρόδρομο Πέλλας συνελήφθη ένας 39χρονος, καθώς μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, ότι καλλιεργεί δενδρύλλια κάνναβης και κατέχει ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε αγροτική περιοχή 32 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1 έως 2 μέτρα, τα οποία κατηγορείται ότι καλλιεργούσε ο 39χρονος, και τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν....

Ο 39χρονος φέρεται ότι καλλιεργούσε τα δενδρύλλια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με πυκνή βλάστηση παραπλεύρως αγροκτήματος του και περιφραγμένο με πλαστικό πλέγμα περίφραξης και τα πότιζε με λάστιχο που συνδεόταν με το κεντρικό σύστημα άρδευσης του αγροκτήματός του.

Στη συνέχεια, στο σπίτι του, στους Νερόμυλους Πέλλας και στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1 και 1,20 μέτρων τα οποία τα καλλιεργούσε σε γλάστρες, 35,3 γραμμάρια κάνναβης και μία συσκευασία με 110 σπόρους κάνναβης.

Σε άλλη περίπτωση, στη Λευκοθέα Σερρών, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι ένας 47χρονος καλλιεργεί δενδρύλλια κάνναβης και κατέχει ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 47,1 γραμμαρίων καθώς και 5 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από (25) έως (70) εκατοστών, τα οποία καλλιεργούσε σε γλάστρες στην αυλή της οικίας του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Keywords
Τυχαία Θέματα