Κάλπες για τέταρτη φορά στο ΑΠΘ

Αποφασισμένοι να μπλοκάρουν τις εκλογές για την ανάδειξη συμβουλίων διοίκησης στο ΑΠΘ είναι οι φοιτητές Γεωπονίας του ΑΠΘ και καλούν σε συγκέντρωση νωρίς σήμερα το πρωί και παράλληλα προχωρούν σε κατάληψη της Σχολής.....
Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως "πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Οκτωβρίου Γενική Συνέλευση του Συλλόγου φοιτητών Γεωπονίας ΑΠΘ.
Οι φοιτητές υπερασπίζονται τον αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα του πανεπιστημίου και τονίζουν πως οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι δεν θα πληρώσουν την υποχρηματοδότηση.

Ο Σύλλογος Φοιτητών στέκεται αλληλέγγυος στις κινητοποιήσεις των εργολαβικών εργαζομένων του ΑΠΘ ενώ θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις ενάντια στην εφαρμογή του νέου νόμου πλαίσιο με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη των συμβουλίων διοίκησης".

Επίσης, οι φοιτητές κατά την γενική τους συνέλευση αποφάσισαν:
• Καμία συγκρότηση συμβουλίων ιδρύματος. Μπλοκάρισμα της συγκρότηση των συμβουλίων ιδρύματος την Τετάρτη 24/10 (07.00 πμ Θεολογική) και Πέμπτη 25/10(07.00 πμ ΝΟΠΕ ).
• Κατάληψη της σχολής την Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25 Οκτωβρίου.
• Συντονισμό του συλλόγου με τους υπόλοιπους συλλόγους που κινούνται σε αγωνιστική κατεύθυνση.
• Ορισμός νέας Γενικής Συνέλευσης του Σ.Φ. Γεωπονίας την Πέμπτη 1/11 12.00μμ.
• Σύσταση ανοιχτής Συντονιστικής επιτροπής την Τετάρτη 24/10 μετά το μπλοκάρισμα των Συμβουλίων Διοίκησης• Άμεση κατοχύρωση της επί πτυχίο - εμβόλιμης εξεταστικής
ΠΑΡΟΝΤΕΣ: 249
ΜΑΣ: 7
ΠΑΣΠ: 58
ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΓΩΝΑ (ΑΝ.Α.ΦΟΙΤ.Ο. ΕΑΑΚ - ΑΡΕΝ): 119
ΛΕΥΚΑ: 21.
Keywords
Τυχαία Θέματα