Καρατζαφέρης: Έρχονται πολύ σκληρότερα μέτρα…


ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ!Για «βανδαλισμούς» σεβάρος των εργαζομένων, κάνει λόγο σε πολύ σκληρή γλώσσα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης. Μιλά για την κυβέρνηση, τη συγκυβέρνηση, τις «σκοπιμότητες» πίσωαπό τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, τους διαγραφέντες, τη Χρυσή Αυγή
και τηνΑριστερά, αλλά πρωτίστως προειδοποιεί για σκλήρυνση της πολιτικής του κόμματόςτου απέναντι στην κυβέρνηση Παπαδήμου...«Πρέπει να καταλάβει ο Ελληνικός λαόςαυτά τα οποία προσπαθούν να αποκρύψουν ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος. Αυτά ταοποία έρχονται τον Ιούνιο, μπροστά στα μέτρα τα οποία επάρθησαν αυτές τιςημέρες, θα μοιάζουν με "γροθιά" του Κάσιους Κλέι, σε σύγκριση με έναγυναικείο "χάδι". Τέτοια είναι η διαφορά». Επειδή ακριβώς γνωρίζουντους βανδαλισμούς που θα γίνουν στα εργασιακά δικαιώματα και στις αμοιβές, γιααυτό θέλουν να κάνουν εκλογές νωρίτερα, για να μπορέσουν να υποκλέψουν την ψήφοτου Ελληνικού λαού. Δεν θα τους αφήσουμε να κοροϊδέψουν για άλλη μια φορά τονΕλληνικό λαό».

Για τα σενάρια περίσυγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σχολιάζει: «Στις εκλογές θαεπισημοποιηθεί η μέχρι τώρα "παράνομη" σχέση μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, με"κουμπάρους" του τροικανούς και με "πεθερικά" τοκατεστημένο της χώρας.Με αυτό τον τρόπο η ΝΔ θαδώσει "πλήρη άφεση αμαρτιών" στο ΠΑΣΟΚ. Όποιος θέλει να δώσει"άφεση αμαρτιών" στο ΠΑΣΟΚ, να ψηφίσει τον κ. Σαμαρά.Είναι πολύ δύσκολο να μουζητηθεί να λάβω μέρος στη νέα κυβέρνηση, και πολύ δύσκολο να αποδεχτώ εγώ,γιατί έχω μια σειρά αντιρρήσεων σε όλα αυτά τα πράγματα. Πως θα δεχτώ να κοπείτο Εφαπαξ;»
Στη συνέντευξή του στηντηλεόραση της ΝΕΤ, ο κ. Καρατζαφέρης, μίλησε για όλα. Ενδεικτικά:

Γιατί αντέδρασε ο ΛΑΟΣ«Όλοι αυτοί πουχειρίστηκαν τόσα χρόνια το κρίσιμο θέμα του ορυκτού πλούτου της χώρας μας δενήταν άχρηστοι. Ήταν απλώς δειλοί. Ήταν καθαρά θέμα δειλίας. Όλος αυτός οορυκτός πλούτος είναι γνωστός εδώ και 30 χρόνια. Με το Αγγλικό Δίκαιο δεν είναιστα χέρια μας. Αυτός ο πλούτος, κρέμεται από μια κλωστή. Για αυτό το θέμααντέδρασα σφόδρα. Με μια "τρικλοποδιά" που θα μας βάλουν, όπως τόσεςπολλές μας έχουν βάλει επανειλημμένα στο παρελθόν, φεύγει από τα χέρια μαςακαριαία».
Ύποπτες οι δημοσκοπήσειςΠροκειμένου ναεξυπηρετηθούν τα συμφέροντα εκείνων που ενοχλούνται από την άρνηση, νομίζω ότιθα εξαντλήσουν κάθε προσπάθεια και θα επανέλθουν σε αυτά που έκαναν το 2004, το2007 και το 2009. Σας υπενθυμίζω ότι μέχρι και το 2009 δεν με έβαζαν στη Βουλή.Δεν δίνω καμία σημασία σε αυτές. Βλέπω τη μεγάλη συσπείρωση του ΛΑΟΣ. Βλέπωνέους ανθρώπους να έρχονται στις τάξεις μας και δεν καταλαβαίνουν από αυτές τιςστημένες δημοσκοπήσεις. Βλέπω τη μεγάλη προσέλευση κόσμου στην εκδήλωσή μας στοΜαρκόπουλο, στην Ανατολική Αττική. Μόνο την Παρασκευή είχαμε 2 προσχωρήσειςεξαίρετων προσωπικοτήτων από την ΝΔ, και σήμερα αναμένουμε άλλες δύο. Μπορείκάποια στελέχη να έχουν κάποιες επαφές, αλλά επισήμως ο ΛΑΟΣ δεν κάνει το"σουλατσαδόρο" για να μαζέψει τον "α", ή τον "β".Αυτά τα πράγματα δεν είναι ούτε στη πολιτική μου λογική, ούτε
Keywords
Τυχαία Θέματα