ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗ!


(Αναγνώστης από Καλαμάτα) Αγαπητό safariσε διαβάζω καθημερινά και θέλω να σε συγχαρώ για την ενημέρωση που παρέχεις. Η διαπλοκή και η διαφθορά στην λειτουργία τηςδημόσιας διοίκησης αλλά και η πρόκληση ορισμένων υπαλλήλων της, δεν έχει όρια. Όλοι ξέρουν ότι δημοτικήυπάλληλος φάντασμα ορίστηκε με απόφασηΔημάρχου Καλαμάτας στο γραφείο του ως ιδιαίτερα , η κ. Γιάν... (μετατάχθηκε στο δήμο Καλαμάτας με τονΚΑΛΛΗΚΡΑΤΗ, τοποθετήθηκε στο τμήμα πολεοδομίας και πρόσφατα με την...14993/19-3-2012 απόφαση Δημάρχου Καλαμάτας στο γραφείο του). Είναι σε όλουςγνωστό ότι η εν λόγω
κυρία ποτέ δεν πήγε στο γραφείο της αλλά παίζει τηνιδιαιτέρα του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, χωρίς την σχετική έκδοσηυπουργικής απόφασης, απόσπασής της απότο δήμο Καλαμάτας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, για να μπορεί να το παίζειιδιαιτέρα!!!!

Ακόμη υπάλληλοςτης Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας ,της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξηςπροσφέρει χωρίς καμιά νόμιμη έκδοση υπουργικής απόφασης, απόσπασής της από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο δήμοΚαλαμάτας, υπηρεσίες ιδιαιτέρας στο γραφείο του Αντιδημάρχου Καλαμάτας, η κ.Κέσσαρη (τοποθετημένη στο γραφείο νομάρχη από την εποχή Φωτέα μέχρι και Δράκουκαι στην συνέχεια παράνομα στο γραφείο του Αντιδημάρχου Ριζά).
Ας μαςαπαντήσουν οι υπεύθυνοι γιατί καλύπτουν τις εν λόγω κυρίες; ποιος υπογράφειστις υπηρεσίες τους ; γιατί οι προϊστάμενοι σιωπούν; Και μη μας πουνότι έχουν κάνει αίτηση να αποσπαστούν , γιατί αυτές ποτέ δεν πήγαν στιςοργανικές τους θέσεις για δουλειά. Έχουν μάθει πάντα να βολεύονται.
Αυτό το ήθοςέχει ο Περιφερειάρχης Τατούλης και ο Δήμαρχος Καλαμάτας Νίκας; Να καλύπτουν τηνπαρανομία των υπαλλήλων; Το υπουργείο το γράφουν στα παλιά τους υποδήματα; Τοζήτημα και για τις δύο κυρίες συνιστά καραμπινάτη παρανομία μα πάνω από όλα είναι ηθικό.
Όλα αυτά ταγνωρίζουν και δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ, αλλά σιωπούν. Γιατίάραγε; Αυτοί που επικαλούνται την έγκυρη και έγκριτη δημοσιογραφία γιατίσιωπούν;
Ας ζητήσετε ταέγγραφα που οι εν λόγω κυρίες είναι τοποθετημένες στα γραφεία, και από εκεί θακαταλάβετε ότι δεν είναι τίποτα τυχαίο που η χώρα μας έφθασε εδώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα