Κατάσχεση μεγάλης ποσότητας «κοκαΐνης των φτωχών»

Μεγάλη ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας μεφεδρόνη, αποκαλούμενης κι ως «κοκαΐνης των φτωχών», που έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για θανάτους στην Ευρώπη, βρέθηκαν στην κατοχή τριών νεαρών διακινητών που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη....

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς, που είχαν πληροφορίες για τη δράστη των νεαρών, εντόπισαν στην κατοχή τους συνολική ποσότητα 2 κιλών και 262 γραμμαρίων της συγκεκριμένης ουσίας,
καθώς κι άλλες ποσότητες της λεγόμενης «νέας γενιάς» ναρκωτικών. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα μεφεδρόνης που κατασχέθηκε από τις αστυνομικές αρχές στη Βόρεια Ελλάδα.

Μετά από αστυνομικές έρευνες στα σπίτια των τριών συλληφθέντων, ηλικίας 23, 25 και 23 ετών, βρέθηκαν ακόμη στην κατοχή τους 3,9 γραμμάρια κεταμίνης, ποσότητα LSD σε 43 εμποτισμένα χαρτάκια, 236 δισκία άγνωστης προέλευσης, δύο πλαστικά μπουκάλια με υγρή ποσότητα άγνωστης προέλευσης συνολικού βάρους 37,53 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 3.050 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.
Όπως εκτιμούν οι αστυνομικές αρχές, οι δράστες, που πιθανολογείται ότι ανήκουν σε κύκλωμα διακίνησης τέτοιων διεγερτικών ουσιών, σκόπευαν να διοχετεύσουν τα ναρκωτικά σε πιάτσες χρηστών.
Keywords
Τυχαία Θέματα