Κατηγορούν τον Σίλβιο ότι πρόδωσε το Μπάκιγχαμ

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πρόδωσε τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.
Τα βρετανικά ΜΜΕ ξεσπαθώνουν κατά του Καβαλιέρε επισημαίνοντας ότι, αν και στο παρελθόν ήταν καλοδεχούμενος στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, προτίμησε να εκθέσει ανεπανόρθωτα τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.....
Το γαλλικό περιοδικό «Closer», που πρώτο απεικόνισε την Κέιτ Μίντλετον με περιβολή Εύας αλλά και το ιταλικό «Chi» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα περίπτερα
με αποκαλυπτικό υλικό για τη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ανήκουν στο όμιλο Mondadori της οικογένειας Μπερλουσκόνι.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η βρετανική «Daily Mail», o «άτακτος» πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας , που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα ΜΜΕ με γκάφες αλλά και ροζ σκάνδαλα, είχε περάσει πολλές φορές το κατώφλι των βρετανικών Aνακτόρων και την φιλοξενία της βασιλικής οικογένειας την ανταπέδωσε βγάζοντας στη φόρα φωτογραφίες με την Κέιτ γυμνή.
Το 2009, επισημαίνει η εφημερίδα, η Βασίλισσα Ελισάβετ τον είχε καλωσορίσει θερμά στο πλαίσιο της έναρξης της Συνόδου των G20.

Tην επόμενη μέρα, ο φακός τον απαθανάτισε έξω από το Παλάτι Σεν Τζέιμς να ανταλλάσει χειραψία με τον πρίγκιπα Κάρολο στη διάρκεια συνάντησης ηγετών από όλο τον κόσμο για την παγκόσμια κλιματική αλλαγή.
Αλλά και τον Μάιο του 2009, ο Μπερλουσκόνι καθόταν στις εξέδρες σταδίου για να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League στη Ρώμη μεταξύ της Μαντσεστερ και της Μπαρτσελόνα έχοντας στο πλευρό του τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.
Keywords
Τυχαία Θέματα