Λαμία: Ξήλωσαν εξοπλισμό χοιροστάσιου…



Τρεις ρομά, έκλεψαν σχεδόν ολόκληρο τον εξοπλισμό ενός χοιροστάσιου, όμως για κακή τους τύχη, έπεσαν πάνω στους αστυνομικούς. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες οι τρεις ρομά από το Πυρί Θηβών, ότι μπορούσαν φόρτωσαν στο φορτηγάκι. Ήταν όμως "άτυχοι" γιατί το πρωί... έπεσαν πάνω σε μπλόκο αστυνομικών, οι οποίοι αρχικά ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο γιατί δεν είχε πινακίδες.

Από την έρευνα όμως που ακολούθησε προέκυψε ότι οι τρεις ρομά, ηλικίας 24, 37 και 24 ετών αντίστοιχα, πήγαν χθες το απόγευμα σε επιχείρηση - χοιροστάσιο,
ιδιοκτησίας 58χρονου στο Μαυρομάτι Βοιωτίας, από όπου αφαίρεσαν πλήθος μεταλλικών αντικειμένων, προκαλώντας παράλληλα μεγάλες φθορές στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, συνολικής αξίας (60.000) ευρώ.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας και της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. Θηβών, συνέλαβαν τους τρεις ρομά και παράλληλα ερευνούν εάν εμπλέκονται και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.
Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων, ενώ τα αντικείμενα που βρέθηκαν σε αυτό αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.
Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Πηγή: lamiareport.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα