Με άνοδο της θερμοκρασίας η νέα εβδομάδα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012 με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Τοπικά θα σημειωθεί παγετός τις πρωινές ώρες στα Βόρεια Ηπειρωτικά....

Στην Αττική θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις το πρωί κυρίως στα Ανατολικά και Βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4 και στα Ανατολικά πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός
με τους ανέμους να είναι μεταβλητοί 3 και τοπικά Βορειοδυτικοί 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία και Θράκη
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από τους -1 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις τοπικά στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια αυξημένες, αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Τοπικές νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα