ΜΕΝΙΔΙ : ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣ ΓΙΑ 6 ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ......

Βραβείο γκαντεμιάς παίρνουν 6 Αθίγγανοι διαρρήκτες στο Μενίδι και αντίστοιχα τύχης η εταιρεία catering που έβαλαν στο μάτι, επί της οδού Αγίου Φανουρίου 33. Μισή ώρα μετά τις 4 τα ξημερώματα, οι Αθίγγανοι διαρρήκτες αναρριχήθηκαν στον 3ο όροφο της εταιρείας catering και παραβιάζοντας παράθυρο εισήλθαν...
στο εσωτερικό της. Στη συνέχεια, εντόπισαν και αφαίρεσαν από γραφείο, χρηματοκιβώτιο
το οποίο πέταξαν από το παράθυρο και το τοποθέτησαν αρχικά σε ένα αυτοκίνητο το οποίο όμως έμεινε στο σημείο από μηχανική βλάβη.
Ήδη όμως, με όλον αυτό τον χαλασμό που είχαν προκαλέσει έγιναν αντιληπτοί και κλήθηκε η Αστυνομία. Σε μία ύστατη προσπάθεια, οι διαρρήκτες αφαίρεσαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του φύλακα και προσπάθησαν να φορτώσουν το χρηματοκιβώτιο στο δικό του αμάξι, όμως εκείνη τη στιγμή έφτασαν τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης, με αποτέλεσμα οι δράστες να παρατήσουν την προσπάθειά τους και να τραπούν σε φυγή. Άρα οι πιο τυχεροί από όλους μάλλον ήταν ο φύλακας και βέβαια η εταιρεία... και στο τέλος ίσως και οι ίδιοι οι διαρρήκτες, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν της σύλληψης, όχι όμως για πολύ, όπως όλα δείχνουν.
Keywords
Αναζητήσεις
διαρρηκτες με τη βελονα
Τυχαία Θέματα