Μοντέλο κάνει βόλτες γυμνή στα γεμάτα βαγόνια του μετρό

Η ταυτότητα της εντυπωσιακής καλλονής -που γδύνεται για χάρη των επιβατών του μετρό της Βιέννης- αποτελεί πλέον εθνικό ζήτημα, με τους Austrian Times να της προσφέρουν ότι θέλει με αντάλλαγμα το όνομά της....

«Δεν το πίστευα όταν μπήκε γυμνή μέσα στο βαγόνι. Όταν μερικοί από τους υπόλοιπους επιβάτες άρχισαν να την φωτογραφίζουν, δεν έφερε καμία αντίρρηση. Για την ακρίβεια έμοιαζε να ποζάρει για τις κάμερες». Αυτό δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας για την τελευταία από τις συχνές εμφανίσεις της γυμνής Αφροδίτης στο μετρό της Βιέννης.
Η υπόθεση της γυμνής καλλονής (που φοράει μόνο ένα ζευγάρι μπότες) έχει εξιτάρει, όπως είναι προφανές, τους συντηρητικούς Βιενέζους σε τέτοιο σημείο που οι Austrian Times της προσφέρουν δωρεάν φωτογράφηση στο εξώφυλλό τους, με μοναδική προϋπόθεσή να αποκαλύψει το όνομά της.
Το μόνο που είναι γνωστό για την σύγχρονη Lady Godiva είναι ότι συνηθίζει να μπαίνει στο τρένο στο σταθμό του Kardinal-Nagl-Platz, να μένει εντός του για αρκετές στάσεις και μετά να εξαφανίζεται χωρίς να πει λέξη.
Απολαυστική ήταν η θέση που πήρε η Wiener Linien, η εταιρία που διευθύνει το μετρό, δηλώνοντας πως: «Το ξέρουμε ότι καθένας έχει διαφορετική αντίληψη για το ποια πρέπει να είναι η σωστή θερμοκρασία. Αλλά δεν πιστεύουμε ότι η θερμοκρασία στους σταθμούς έχει φτάσει να είναι τόσο υψηλή που είναι αναγκαίο για τους επιβάτες να γδύνονται».
Keywords
Τυχαία Θέματα