ΝΕΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ''ΤΥΠΟΥ'' ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

Απο το aftodioikisiola.gr
ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο Δ.ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ…
Έτοιμος να τινάξει το πολιτικό σύστημα στον αέρα είναι ο Βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisiola.gr...

Ο Μεσσήνιος βουλευτής ο οποίος βρίσκεται σε κατ” οίκον περιορισμό, μέσω συνεργατών του αφήνει διαρροές πως στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού τον πλησίασε για θετική ψήφο στην εκλογή του νέου Πρόεδρου της Δημοκρατίας τον Μάρτιο.
Σύμφωνα
με τις ίδιες διαρροές υπάρχει και ηχητικό ντοκουμέντο που ακούγεται ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού να συνομιλεί μαζί του και να του προτείνει να ψηφήσει για πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Συνεργάτες του βουλευτή λένε πως η κρούση από τον στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού έχει γίνει εδώ και πολλούς μήνες πριν ακόμα εισαγγελέας και ανακριτής τον θέσουν σε κατ” οίκον περιορισμό και πιστεύουν πως αυτό ήρθε μετά την άρνηση του ως προειδοποιητικό μήνυμα.
Μάλιστα διαρρέουν πως όταν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος τον Ιούνιο είχε ασπαστεί το χέρι του Βουλευτή Μεσσηνίας, Δημήτρη Κουκούτση , (θυμίζουμε ότι τότε πως τα ΜΜΕ έκαναν λόγο πως η κίνηση αυτή από τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής έγινε για να του εκφράσει την ευγνωμοσύνη του επειδή ο Μεσσήνιος βουλευτής συγκράτησε τις τάσεις φυγής από το κόμμα μετά τις συλλήψεις ηγετικών στελεχών), τώρα όμως συνεργάτες του Μεσσήνιου βουλευτή ισχυρίζονται πως λίγο πριν ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος μπει στη βουλή, πληροφορήθηκε για το ηχητικό που βρίσκεται στα χέρια του κ.Κουκούτση από την συνομιλία του με τον στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού και για αυτό τον λόγο του φύλησε το χέρι.
Εμείς φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν αυτές οι διαρροές είναι αληθείς αλλά σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τότε το πολιτικό σύστημα της χώρας μας θα τιναχτεί στον αέρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα