Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Ζ.ΖΟΥΠΗΣ…

Απο το:scottishbetting...
ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΚΟΥΔΑΡΗ ΣΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!
Ο κ. Ζούπης, με περισσό θράσος, προτάσσει τον εαυτό του σαν εκφραστή του «νέου», του «φρέσκου», του «άφθαρτου». Επειδή εύκολα λησμονεί, να του θυμίσουμε τις εποχές των «παχιών αγελάδων»...
Για τότε αναφερόμαστε, που ήταν ο «εξ απορρήτων» σύμβουλος του Σημίτη.

Ναι καλά καταλάβατε, μιλάμε για εκείνες τις «χρυσές εποχές» των εξοπλιστικών προγραμμάτων, του χρηματιστηρίου, των Ολυμπιακών Αγώνων,
των Ιμίων, του Οτσαλάν κ.λπ.

Αυτός, λοιπόν, ο άνθρωπος, ο κ. Ζούπης που κουβαλάει μια ολόκληρη εποχή μαζί του, κάθε άλλο παρά νέα πνοή μπορεί να φέρει.

Ο κ. Ζούπης εύκολα λησμονεί τις εποχές που ήταν Γενικός Γραμματέας του τότε Νομάρχη Δυτικής Αττικής, της οποίας τα πεπραγμένα ακόμη προβληματίζουν και ελέγχονται από τις διωκτικές αρχές. Σχετικό είναι και το δημοσίευμα στο ακόλουθο link:Κλικ εδω

Για τα έργα και τις ημέρες στην διοίκηση της Νομαρχίας Δυτικής Αττικής, στην οποία ο κ. Ζούπης κατείχε την θέση του Γενικού Γραμματέα και του «εξ απορρήτων» συνεργάτη του τότε Νομάρχη, θα μπορούσατε να μάθετε περισσότερες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από τα τότε στελέχη της Νομαρχίας Δυτικής Αττικής.

Αξίζει τον κόπο να το κάνετε!

Ο κ. Ζούπης ομοίως εύκολα λησμονεί τις θέσεις του, που με περισσή θέρμη υποστήριζε, ότι δηλαδή η μνημονιακή πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου, είναι η μόνη αξιόπιστη και σίγουρη λύση για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο!

Δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε κ. Ζούπη πως πάντοτε υπερθεματίζατε στις πολιτικές των μνημονίων και της οικονομικής εξάρτησης της χώρας από τους δανειστές της, περισσότερο και από τους ίδιους τους εμπνευστές των πολιτικών αυτών.

Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε εάν και τώρα ο κ. Ζούπης, ως υποψήφιος Δήμαρχος, είναι ακόμη θιασώτης εκείνων των απόψεών του που προέτασσαν τα μνημόνια ως την μόνη λύση.

Επίσης, αναφερόμενοι σε θέματα συνέπειας και σταθερότητας σε θέσεις και απόψεις, δεν μπορούμε από την πλευρά μας να ξεχάσουμε ότι ο κ. Ζούπης μεταπήδησε από το Κ.Κ.Ε. στον Συνασπισμό και από τον Συνασπισμό στο ΠΑΣΟΚ.

Ούτε μπορούμε να ξεχάσουμε ότι ενώ ο κ. Ζούπης ήταν αντιδήμαρχος, με Δήμαρχο τον κ. Χάσκα, υπονόμευε την θητεία του τελευταίου. Όπως ακριβώς έκανε με τον κ. Χρήστο Σαλαλέ το 2006, στον συνδυασμό του οποίου είχε συμπεριληφθεί ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, τότε που, όπως ο ίδιος ο κ. Ζούπης έχει αναφέρει σε γνωστούς και φίλους, δεν ψήφισε καν τον ίδιο του τον συνδυασμό την δεύτερη Κυριακή, προκειμένου να μην βγει Δήμαρχος ο Χρήστος Σαλαλές!

Όπως, ακριβώς έκανε και με τον κ. Αλέκο Χρυσό, που ως δημοτικός του σύμβουλος, τον υπονόμευε με σκοπό ο ίδιος ο κ. Ζούπης να αναλάβει τον συνδυασμό ως επικεφαλής, το οποίο και κατάφερε ! Συγχαρητήρια κ. Ζούπη!

Είναι προφανές, πέραν των άλλων, ότι ο κ. Ζούπης είναι λάτρης του πολιτικού παρασκηνίου, των καταλοίπων μιας πιστής υπηρέτησης του πολιτικού συστήματος. Δυστυχώς, κ. Ζούπη, τα κροκοδείλια δάκρυά σας για την σωτηρία της πόλης, εμάς δεν μας πείθουν.

Είναι απορίας άξιον, πως πράγματι μπορεί ο κ. Ζούπης να εκφράσει το «νέο» και το «άφθαρτο» σε μια πόλη, όταν ο ίδιος υπήρξε για 20 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος, εκ των οποίων τα 12 άμεσα συμμέτοχος στην Διοίκηση ως αντιδήμαρχος.

Αλήθεια κ. Ζούπη, πείτε μας με το χέρι στην καρδιά, δεν νιώθετε καθόλου συνυπεύθυνος για την πορεία της πολύπαθης πόλης μας, μιας και ήσαστε για 12 χρόνια αντιδήμαρχος ;

Αν δεν μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό το ερώτημα, τουλάχιστον πείτε μας, εάν, μετά την μακρά θητεία σας ως σύμβουλος στα υπόγεια του Μαξίμου, νιώθετε, έστω και λίγο, συμμέτοχος για τα όσα συνέβησαν στην χώρα μας.

Τέλος, θα βοηθούσε πολύ κ. Ζούπη να μας ενημερώσετε, αν γνωρίζετε, τι ακριβώς έγινε με το τομέα τεκμηρίωσης και σκανδάλων του ΠΑΣΟΚ και με τον μεγάλο φάκελο για τα πεπραγμένα στην Νομαρχία Δυτικής Αττικής.

Αυτά τα λίγα, έτσι για να φρεσκάρουμε την μνήμη μας, επιφυλασσόμενοι για επάνοδο με περισσότερες ιστορικές αναδρομές.
Keywords
Τυχαία Θέματα