Παιδάκι κατάπιε χρησιμοποιημένο προφυλακτικό σε παιδότοπο

Μητέρα κατέθεσε αγωγή κατά γνωστής αλυσίδας εστιατορίων φαστ-φουντ καθώς ισχυρίζεται πως το μόλις δύο ετών παιδί της κατάπιε ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό όταν αυτό έπαιζε στο παιδότοπο σε κάποιο φαστφουντάδικο στο Σικάγο των ΗΠΑ...

Η Ανίσι Σπένσερ, κατέθεσε μήνυση κατά της αλυσίδας ΜακΝτόναλντς την περασμένη Τετάρτη στο Περιφερειακό Δικαστήριο της κομητείας Κουκ για λογαριασμό της ίδιας και των δύο γιων της, Τζόναθαν και Τζάκελ Χάινς.
Με βάση τα όσα αναφέρει η αγωγή, η μητέρα και δύο της παιδιά βρέθηκαν σε εστιατόριο της γνωστής αλυσίδας στην περιοχή Σάουθ Σάιντ στο Σικάγο στις 4 Φεβρουαρίου, όταν ο δύο ετών γιος της Τζακέλ βρήκε ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό στο πάτωμα και μετά από λίγο έφαγε ένα κομμάτι του.
Στην αγωγή αναφέρεται πως τα δύο παιδιά χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα και υπέστησαν τραυματισμό, πόνο και όχληση.
Η μητέρα, λοιπόν, κατηγορεί τα MακΝτόναλντς για αμέλεια επειδή δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν από τον χώρο του παιδότοπου επικίνδυνα αντικείμενα και επειδή απέτυχαν να χρησιμοποιήσουν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για να βοηθήσουν στην αποκάλυψη «αποκλίνουσας δραστηριότητας». Η γυναίκα ζητά αποζημίωση ύψους 50.000 δολαρίων.
Keywords
Τυχαία Θέματα