Πανικός στο ΣΔΟΕ

Με μία πρωτόγνωρη αντίδραση, το αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, σύμφωνα με το οποίο καρατομήθηκε μέρος της ανώτερης ηγεσίας του ΣΔΟΕ, ακύρωσε το σχετικό τηλεγράφημα. Σύμφωνα με την είδηση που είχε μεταδώσει το ΑΠΕ ξηλώθηκαν οι κ.κ. Λέκκας και Παναγιωτόπουλος.....
Λίγο αργότερα και μετά τη δημοσίευση αυτού του τηλεγραφήματος, κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών διέψευδαν τις αντικαταστάσεις των δύο στελεχών και το αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων έσπευσε να αποσύρει
το επίμαχο τηλεγράφημα.

Σημειώνεται ότι η απόσυρση της είδησης από το κρατικό πρακτορείο δε συνοδεύεται από διάψευση είτε από οποιαδήποτε άλλη δικαιολογία.

O κ. Στασινόπουλος γνώριζε εξαρχής ότι τα 36 πολιτικά ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα έχουν τεθεί υπό έλεγχο ο οποίος συνεχίζεται και αυτό αποδεικνύεται από την ίδια την εσωτερική αλληλογραφία.

Είναι όμως ακόμη πιο σημαντικό το γεγονός ότι ο ίδιος παρέδωσε το απομεσήμερο της Παρασκευής τη λίστα των 36 με την ένδειξη «άκρως απόρρητο» στον αντιεισαγγελέα Νίκο Παντελή προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα για τους εμπλεκόμενους πολιτικούς.
Keywords
Αναζητήσεις
www.panikos sdoe
Τυχαία Θέματα