Παραίτησης του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη από μια μηνιαία Δημαρχιακή αντιμισθία…


ΜΟΝΟ ΣΤΟ DIMOTIKOSAFARI Παραιτήθηκεαπό μία μηνιαία αντιμισθία ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης στέλλοντας τομήνυμα πως όλοι μας όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, ανάλογα με τις δυνάμειςτου, μπορούμε να συμβάλλουμε θετικά στην προσπάθεια να κάνει η Πατρίδα μας έναΝέο Ξεκίνημα. Ολόκληρη η δήλωση…
Ως Δήμαρχος Αμαρουσίου και συναισθανόμενος τιςδυσκολίες που βιώνουν στην καθημερινότητά τους εκατομμύρια συμπολίτες μαςεξαιτίας της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, αποφάσισα να παραιτηθώ από το δικαίωμα καταβολής ενός μηνιαίουμισθού. Η κίνηση μου αυτή έχει πρακτική αλλά και ισχυρή συμβολική σημασία.
Τησυμβολική σημασία όλοι την αντιλαμβάνονται. Θέλω να στείλω κι εγώ το μήνυμα πωςόλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, ανάλογα με τις δυνάμεις του, μπορούμε νασυμβάλλουμε θετικά στην προσπάθεια να κάνει η Πατρίδα μας ένα Νέο Ξεκίνημα,πάνω σε στέρεες και υγιείς βάσεις. Η πρακτική σημασία έχει να κάνει με τηνελάφρυνση του κρατικού προϋπολογισμού από τη μη καταβολή ενός μισθού μου. Ηελάφρυνση αυτή θα μπορούσε να είναιακόμη μεγαλύτερη , εφόσον είχα τη δυνατότητα να παραιτηθώ από την καταβολή του μισθού μου ως το τέλοςτης θητείας μου. Και θα είχα αυτή τη δυνατότητα αν παράλληλα με τα δημαρχιακά μου καθήκοντα, μπορούσα να ασκώκαι το επάγγελμα μου.
Keywords
Τυχαία Θέματα