Ποιοι απεργούν σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη

Η ΑΔΕΔΥ προχωράει σε 24ωρη απεργία, ενώ η ΓΣΕΕ σε τρίωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00.
Η ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 12:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ μισή ώρα αργότερα στις 13:00
συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια....

Στην τρίωρη πανελλαδική στάση θα συμμετέχει και η OTOE, για να συμμετέχει στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ θα συμμετάσχει και η ΠΟΕ-ΟΤΑ με προσυγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη στις 11:30 και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σήμερα Τετάρτη, τα νοσοκομεία θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας, καθώς η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), έλαβαν απόφαση να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Την Πέμπτη, απέχουν οι ειδικευόμενοι γιατροί από το πρωινό ωράριο και προγραμματίζουν εκδηλώσεις - συζητήσεις για την ανεργία των νέων γιατρών.
Την Παρασκευή οι νοσοκομειακοί γιατροί θα συνεδριάσουν, προκειμένου να αποφασίσουν την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανέλθουν με νέες μετά τις γιορτές.
Συμμετοχή στην απεργία, που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), αντιδρώντας στα προσφάτως ανακοινωθέντα μέτρα, «που εκπορεύονται από το Πολυνομοσχέδιο - Μνημόνιο 3 και είναι καταλυτικά για τους νοσοκομειακούς γιατρούς και το Δημόσιο Σύστημα Υγείας».
Keywords
Τυχαία Θέματα