Που πας Αντώνη Σαμαρά με τέτοιους συνεργάτες;

(Απο το alexpolisonline)... Ο κ. Γιώργος Παντάκης είναι ένας εκ των στενών συνεργατών του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά. Ήταν από τα πρώτα στελέχη που στις εκλογές για Πρόεδρο της ΝΔ ήταν στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος μετά την εκλογή τον αντάμειψε με κομματικές θέσεις. Τελευταία είναι Περιφερειάρχης Οργανωτικού της Ν.Δ. στο Νομό Κυκλάδων, ενώ παράλληλα είναι έμμισθος συνεργάτης του κόμματος, μεταξύ Γραφείου Τύπου και Γραμματείας Νέων Τεχνολογιών, ασχολούμενος με το διαδίκτυο...
και κυρίως με τα blogs και τα κοινωνικά δίκτυα.

Ο κ. Παντάκης έχει στήσει διάφορα πολιτικά blogs, με πιο γνωστό το "ΕΛΠΙΔΑ" το οποίο το προωθεί και μέσα από τις κομματικές οργανώσεις της Ν.Δ., μέσα από τα οποία λιβανίζει τον Σαμαρά. Ένα από τα blog στα οποία είναι διαχειριστής έχει υποτίθεται σχέση και με την περιοχή μας αφού ονομάζεται "Εβρος news", αν και ο ίδιος ουδεμία σχέση έχει με τον Έβρο και την Θράκη γενικότερα.

Μέχρι εδώ τίποτα το επιλήψιμο. Διαβάστε όμως παρακάτω τους τίτλους των τελευταίων αναρτήσεων - άρθρων του "Εβρος news" για να δείτε τι γράφει για τον Αντώνη Σαμαρά το blog του στενού και έμπιστου συνεργάτη του:

ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ -ΣΑΜΑΡΑ

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK!
ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΝΔ!

ΛΕΒΕΝΤΙΑ Ο ΜΕΛΑΣ ΣΤΗΝ Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ
Μπράβο ρε Τάκη γνήσιος Πειραιώτης...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΤΩΝΗ!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ!
Είναι πολλά τα λεφτά τόνισε με νόημα ο μάγκας βουλευτής. Δίνουν όλοι τα ρέστα τους υπέρ της δανειακής σύμβασης. ΜΜΕ (MEGA), επιχειρηματίες κλπ.
Μεγάλες και πολλές οι βαλίτσες(!). Μπράβο στον Σταμάτη που τους ξεμπρόστιασε...

Έκκληση Τσίπρα στον λαό να πάρει την τύχη στα χέρια του

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
"ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ"!
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ !!!

Και επειδή εκεί στον 3ο όροφο της Συγγρού, κάποιοι θα μας πουν συκοφάντες ή θα πάνε να μας βγάλουν τρελούς, παρακάτω τα αποδεικτικά στοιχεία.
Keywords
Τυχαία Θέματα